'Drill-O-Matic Junior' Mining Excavator/hu

From Kerbal Space Program Wiki
< 'Drill-O-Matic Junior' Mining Excavator
Revision as of 18:50, 17 March 2017 by Sal vager (talk | contribs) (Reverted edits by Rocketing Rudolph (talk) to last revision by NWM)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
'Drill-O-Matic Junior' Mining Excavator
Az alkatrész képe
Nyersanyag­-kitermelő gyártója
Kerbodyne
Méret Felszínre
illeszthető
Ár (teljes) 1 000,00 Fund
Tömeg (teljes) 0,25 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Advanced science tech.png Advanced Science Tech
Nyitóár 3000 Fund
Bevezetve: 1.0
Alkatrész­fajta MiniDrill
Áramfelvétel 3 ⚡/s

A 'Drill-O-Matic Junior' Bányagép ['Drill-O-Matic Junior'] egy nyersanyag-kitermelő alkatrész, a 'Drill-O-Matic' Bányagép lekicsinyített változata, amely lehetővé teszi az érc kitermelését a különböző égitestek felszínén. A Drill-O-Matic fúróját közvetlenül egy érctárolóra kell ráépíteni, hogy képes legyen az érctermelésre.

Felhasználás

Működésbe hozott és tárolt állapotában

A Drill-O-Matic az érckitermelésre való. A különböző erőforrás-érzékelők által behatárolható, a felszín alatt felhasználható mennyiségű ércet tartalmazó területeken ércet képes kitermelni. Mivel maga az érc komoly piaci értékkel nem bír, viszont az érc a távoli égitesteken is előfordul, és más erőforrásokká alakítható az átalakítók segítségével. Ez a miniatürizált változat csak a leggazdagabb ércmezőkön (2,5%) használható, így alaposabb felmérést igényel. Ezen felül egy képzett mérnök tovább növelheti a kihozatalt (csak a legjobb képességű mérnök számít, a képességeik miatti tényezők nem összegződnek).

A működésbe hozott fúró termelése függ az terület ércsűrűségétől, és a jelenlévő legjobb mérnök képességéből adódó szorzótól. A kitermelés üteme: 0,05·c·m ahol a „c” az érc koncentrációja 0-1 érték közt, és az „m” a mérnökfüggő szorzó.

A legképzettebb mérnök képességeiből adódó szorzó:

Szint Szorzó
☆☆☆☆☆ 5x
★☆☆☆☆ 9x
★★☆☆☆ 13x
★★★☆☆ 17x
★★★★☆ 21x
★★★★★ 25x

Termék leírása

A kisebb változata a népszerű Drill-O-Matic-nak, ez a fúrót arra tervezték, hogy segítse az értékes nyersanyagok kitermelését a bolygók és aszteroidák őrleményéből. A nagyobb unokatestvérével ellentétben ez a kisebb modell csak a 2,5%-ot meghaladó érctartalom mellett használható. Képzett mérnök kezében még hatékonyabban képes működni. Ezek az egységek legjobban az ideális működési hőmérsékletén működik legjobban, és képes önmagát lekapcsolni túlmelegedés estén. A hősugárzók segítenek kezelni a többlet hőt.

Kerbodyne