Convert-O-Tron 125/hu

From Kerbal Space Program Wiki
< Convert-O-Tron 125
Revision as of 11:01, 21 November 2015 by NWM (talk | contribs) (Created page with "{{:Convert-O-Tron 125/Box}} The '''Convert-O-Tron 125''' egy átalakító, a lekicsinyített változata az ISRU átalakítónak, és ah...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Convert-O-Tron 125
Az alkatrész képe
Átalakító által
Kerbodyne

Méret 1,25m
Költség (teljes) 1 000,00 Funds
Tömeg (teljes) 1,25 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Advanced science tech.png Advanced Science Tech
Nyitóár 4 000 Funds
Mivel a verzió 1.0
Alkatrész­fajta MiniISRU.cfg
Inputs
Elektromos töltés 30 ⚡/s
Érc 2.5 Units of fuel/s
Outputs
Folyékony üzemanyag 0.225 Units of fuel/s
Oxidálószer 0.275 Units of fuel/s
Inputs
Elektromos töltés 30 ⚡/s
Érc 2.5 Units of fuel/s
Output
RCS hajtóanyag 0.5 Units of fuel/s
Inputs
Elektromos töltés 30 ⚡/s
Érc 2.25 Units of fuel/s
Output
Folyékony üzemanyag 0.45 Units of fuel/s
Inputs
Elektromos töltés 30 ⚡/s
Érc 2.75 Units of fuel/s
Output
Oxidálószer 0.55 Units of fuel/s

The Convert-O-Tron 125 egy átalakító, a lekicsinyített változata az ISRU átalakítónak, és ahhoz hasonlóan képes ércből elektromos áram felhasználásával folyékony üzemanyagot, oxdálószert vagy egykomponensű hajtóanyagot előállítani. Az első kettőt a kémiai rakétahajtóművek által megkívánt 9:11-es arányban is képes előállítani önállóan. A Convert-O-Tron 125 esetében a lényegesen kisebb méretéért és tömegéért lényegesen rosszabb hatékonysággal kell fizetni.

Felhasználás

A megtermelt hajtóanyagokat a hajtóművek meghajtására, vagy az üzemanyagcellák táplálására, amelyek képesek áramot termelni napelemek, vagy a drága PB-NUK Rádióizotópos Termoelektromos Generátorok nélkül. Mivel az átalakító és a bányagép számára is csak bizonyos helyszínek az optimálisak, legcélszerűbb egy állandó állomást telepíteni, amelytől egy csatlakozókapuval felszerelt holdjáró szállítja a közeben leszálló hajtóanyag-szállító juttatja el a keringési pályára. Egy aszteroidán is kitűnő újratankoló állomást lehet létrehozni, mivel bár aszteroidák készlete véges, de mivel nem rendelkeznek gravitációs mezővel, könnyű ezeken megtankolni a űrhajókat.

Termék leírása

Egy kisebb változata a Kerbodyne mozgatható feldolgozóművének, ez az egység képes kinyerni még a csak nyomokban található mennyiségű oxigént és hidrogént, és hasznos üzemanyagtermékeket készíteni ezekből. Egy tapasztalt mérnök kezében még hatékonyabban működik. Habár ez egy kisebb modell, könnyebb mint a nagyobb testvére, kevésbé hatékony és nem hosszútávú működésre tervezték. Ezek az egységek legjobban az ideális működési hőmérsékletén működik legjobban, és képes önmagát lekapcsolni túlmelegedés estén. A hősugárzók segítenek kezelni a többlet hőt.

Kerbodyne