Difference between revisions of "FL-R25 RCS Fuel Tank/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (Blanked the page)
m (Reverted edits by Rocketing Rudolph (talk) to last revision by NWM)
 
Line 1: Line 1:
 +
{{:FL-R25 RCS Fuel Tank/Box}}
 +
[[File:FL-R25 Mark.png|thumb|left|Felirat a hajtóanyagtartályon: DANGER EXTREME COLD és FILL POINT (VESZÉLYES, SZÖRNYEN HIDEG és FELTÖLTÉSI PONT)]]
  
 +
Az '''FL-R25 RCS Hajtóanyagtartály [FL-R25 RCS Fuel Tank]''' egy olyan alkatrész, amely [[monopropellant/hu|egykomponensű hajtóanyagot]] tárol a különböző [[craft/hu|űreszközök]] [[RCS/hu|RCS]] fúvókái számára.
 +
 +
== Felhasználás ==
 +
A hajtóanyagtartály egykomponensű hajtóanyagot biztosít a hajó RCS fúvókái számára, amelyek a kisebb helyzet és helyváltoztatásokhoz szükségesek. Ezeket a fúvókákat nem szükséges közvetlenül a tartályra helyezni. Ez a tartály leginkább a kisméretű űrhajókon és egyéb eszközökön használatos.
 +
 +
Mint minden hajtóanyagtartálynak, ennek is [[tweakable/hu|beállítható]] a műhelyekben a tárolt hajtóanyag mennyiség, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.
 +
 +
== Termék leírása ==
 +
{{Quote|Ezek a hajtóanyagtartályok egykomponensű hajtóanyagot tárolnak az RCS fúvókák számára. Az új vezeték technológiának köszönhetően az RCS hajtóanyagvezetékek a hajó bármely pontjára elvezethetőek. Így a folyékony hajtóanyagtartályokkal ellentétben az RCS hajtóanyagtartályok bárhová elhelyezhetőek.}}
 +
 +
{{Parts}}
 +
[[Category:RCS fuel tanks/hu]]
 +
[[Category:Demo parts/hu]]

Latest revision as of 18:35, 17 March 2017

FL-R25 RCS Fuel Tank
Az alkatrész képe
Egykomponensű hajtóanyag tartályru=Бак монокомпонентного топлива által
Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co
Méret 1,25m
Költség (teljes) 330,00 Funds
(üres) 186,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,56 t
(üres) 0,08 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Advanced fuel systems.png Adv. Fuel Systems
Nyitóár 4 600 Funds
Mivel a verzió 0.11.0
Alkatrész­fajta RCSFuelTankR25
RCS hajtóanyag 120 Units of fuel
Felirat a hajtóanyagtartályon: DANGER EXTREME COLD és FILL POINT (VESZÉLYES, SZÖRNYEN HIDEG és FELTÖLTÉSI PONT)

Az FL-R25 RCS Hajtóanyagtartály [FL-R25 RCS Fuel Tank] egy olyan alkatrész, amely egykomponensű hajtóanyagot tárol a különböző űreszközök RCS fúvókái számára.

Felhasználás

A hajtóanyagtartály egykomponensű hajtóanyagot biztosít a hajó RCS fúvókái számára, amelyek a kisebb helyzet és helyváltoztatásokhoz szükségesek. Ezeket a fúvókákat nem szükséges közvetlenül a tartályra helyezni. Ez a tartály leginkább a kisméretű űrhajókon és egyéb eszközökön használatos.

Mint minden hajtóanyagtartálynak, ennek is beállítható a műhelyekben a tárolt hajtóanyag mennyiség, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Ezek a hajtóanyagtartályok egykomponensű hajtóanyagot tárolnak az RCS fúvókák számára. Az új vezeték technológiának köszönhetően az RCS hajtóanyagvezetékek a hajó bármely pontjára elvezethetőek. Így a folyékony hajtóanyagtartályokkal ellentétben az RCS hajtóanyagtartályok bárhová elhelyezhetőek.