Difference between revisions of "Inland Kerbal Space Center/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (-Category:Spaceports/hu, single page red category, unlikely to find many pages for it)
m
Line 2: Line 2:
 
{{spoiler}}
 
{{spoiler}}
  
A '''Kontinentális Kerbál Űrközpont [Inland Kerbal Space Center]''' (néha csak '''KSC 2''') egy másik űrkikötő a [[Kerbin/hu|Kerbinen]]. Ezt általában mint [[List of easter eggs/hu|rejtett meglepetést]] tartják számon. Itt nincs lehetőség rakéta építésére vagy kilövésére. Többek közt nincs kifutópálya se, ezért az űrrepülőgépek indítása szóba se jöhetne, viszont a környező terület eléggé sima egy leszálláshoz.
+
A '''Kontinentális Kerbál Űrközpont [Inland Kerbal Space Center]''' (néha csak '''KSC 2''') egy másik űrkikötő a [[Kerbin/hu|Kerbinen]]. Ezt általában mint [[List of easter eggs/hu|rejtett meglepetést]] tartják számon. Itt nincs lehetőség rakéta építésére vagy [[launch/hu|kilövésére]]. Többek közt van egy mintegy 3 km hosszú kifutópálya is, ezért habár az [[spacelpane/hu|űrrepülőgépek]] indítása szóba se jöhet, viszont maga a kifutópálya és környező eléggé sima terület egy kitűnően megfelel egy leszálláshoz.
  
 
[[File:InlandKSC.22.png|thumb|A felszíni tesztek ugyan azt az eredményt hozzák, mint a fő űrközpontnál.]]
 
[[File:InlandKSC.22.png|thumb|A felszíni tesztek ugyan azt az eredményt hozzák, mint a fő űrközpontnál.]]

Revision as of 06:21, 26 July 2015

Inland Kerbal Space Center
Inland Kerbal Space Center
. szint
Elhelyezkedés TinyKerbin.png Kerbin
KerbinBiomeMap.png Highlands
Koordináták
Térkép
20° 40′ 0″ É
146° 28′ 0″ Ny
Szintmagasság 422 m
Mivel a verzió 0.14.2
Ez a szakasz poéngyilkos [spoiler] részeket tartalmaz! Az alszakaszokhoz való átirányítás nem ajánlott, mivel átlépi ezt a figyelmeztetést.

A Kontinentális Kerbál Űrközpont [Inland Kerbal Space Center] (néha csak KSC 2) egy másik űrkikötő a Kerbinen. Ezt általában mint rejtett meglepetést tartják számon. Itt nincs lehetőség rakéta építésére vagy kilövésére. Többek közt van egy mintegy 3 km hosszú kifutópálya is, ezért habár az űrrepülőgépek indítása szóba se jöhet, viszont maga a kifutópálya és környező eléggé sima terület egy kitűnően megfelel egy leszálláshoz.

A felszíni tesztek ugyan azt az eredményt hozzák, mint a fő űrközpontnál.

A Kerbal Space Program sokban hasonlóan kezeli ezt a kikötőt, mint a fő űrközpontot. A közelében a felszíni tesztek szerint az űrközponthoz tartozik. Az épületek a korábbi Űrközpont épületeiből áll, valamint egy monolit is található a követőállomás mellett.

Galéria

Spoiler: Easter egg
A Kerbal Űrközpontól északnyugatra található (a közelítő irány 300°, távolság 760 km) egy lapos völgyben egy nagy hegylánc délkeleti végében egy "H" vagy "K" alakú mélyedésben. A legcélravezetőbb módja a felkeresésének, ha egy repülőgéppel repülünk el oda.