Inland Kerbal Space Center/hu

From Kerbal Space Program Wiki
< Inland Kerbal Space Center
Revision as of 06:29, 6 May 2014 by NWM (talk | contribs) (made /elkészült)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Inland Kerbal Space Center
Inland Kerbal Space Center
. szint
Koordináták
Térkép
20° 39′ 26″ É
146° 25′ 14″ Ny
Szintmagasság 422 m
Mivel a verzió 0.14.2


Ez a szakasz poéngyilkos [spoiler] részeket tartalmaz! Az alszakaszokhoz való átirányítás nem ajánlott, mivel átlépi ezt a figyelmeztetést.

A Kontinentális Kerbál Űrközpont [Inland Kerbal Space Center] (néha csak KSC 2) egy másik űrkikötő a Kerbinen. Ezt általában mint rejtett meglepetést tartják számon. Itt nincs lehetőség rakéta építésére vagy kilövésére. Többek közt nincs kifutópálya se, így hát az űrrepülőgépek indítása szóba se jöhetne, viszont a környező terület eléggé sima egy leszálláshoz.

A felszíni tesztek ugyan azt az eredményt hozzák, mint a fő űrközpontnál.

A Kerbal Space Program sokban hasonlóan kezeli ezt a kikötőt, mint a fő űrközpontot. A közelében a felszíni tesztek szerint az űrközponthoz tartozik. Az épületek a korábbi Űrközpont épületeiből áll, valamint egy monolit is található a követőállomás mellett.

Elhelyezkedés

A Kerbal Űrközpontól északnyugatra található (a közelítő irány 300°, távolság 760 km) egy lapos völgyben egy nagy hegylánc délkeleti végében egy "H" vagy "K" alakú mélyedésben. A legcélravezetőbb módja a felkeresésének, ha egy repülőgéppel repülünk el oda.

Galéria