Difference between revisions of "Kelus Mobility Enhancer/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (Blanked the page)
m (Reverted edits by Rocketing Rudolph (talk) to last revision by NWM)
Line 1: Line 1:
 +
{{:Telus Mobility Enhancer/Box}}
  
 +
A '''Kelus Mozgékonyságfokozó [Kelus Mobility Enhancer]''' egy teleszkópos létra amelyen az [[Extra-Vehicular Activity|űrséták]] során mászhatnak a kerbálok. Ez hosszabb mint a Pegasus-I, de csak fele olyan hosszú, mint a [[Kelus-LV Bay Mobility Enhancer/hu|Kelus-LV]].
 +
 +
== Felhasználás ==
 +
A járműre elhelyezve a mozgékonyságfokozó rendszerint zárt állapotban indul és rá-jobb-kattintva megjelenő menüben az '''''Extend Ladder''''' ''(Létrát Kinyit)'' gombbal, vagy a [[action group/hu|cselekvéscsoportok]] [action group] segítségével lehet kinyitni. Az így kinyitott létrán a kerbálok már gond nélkül közlekedhetnek.
 +
 +
A műhelyekben ([[VAB/hu|VAB]] és [[SPH/hu|SPH]]) a létra nyitott és zárt állapota [[tweakable/hu|(be)állítható]], amely segítségével felmérhető, hogy a létra hossza elégséges-e:
 +
*'''''Extend/Rectract Ladder''''' - Létrát Kinyit/Visszahúz
 +
 +
== Termék leírása ==
 +
{{Quote
 +
|A Telus Mozgékonyságfokozó egy fejlett teleszkóposan kitoldható technológiával jelent meg. Az ajánlott terhelés 0,5 kerbál.|manufacturer=R
 +
}}
 +
 +
{{Parts}}
 +
[[Category:Ladders/hu]]
 +
[[Category:Demo parts/hu]]

Revision as of 18:31, 17 March 2017

Kelus Mobility Enhancer
Az alkatrész képe
Létra által
Rokea Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 350,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,01 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced exploration.png Advanced Exploration
Nyitóár 3 100 Funds
Mivel a verzió 0.16
Alkatrész­fajta ladderTelescopic.cfg
Kiterjed Igen

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

A Kelus Mozgékonyságfokozó [Kelus Mobility Enhancer] egy teleszkópos létra amelyen az űrséták során mászhatnak a kerbálok. Ez hosszabb mint a Pegasus-I, de csak fele olyan hosszú, mint a Kelus-LV.

Felhasználás

A járműre elhelyezve a mozgékonyságfokozó rendszerint zárt állapotban indul és rá-jobb-kattintva megjelenő menüben az Extend Ladder (Létrát Kinyit) gombbal, vagy a cselekvéscsoportok [action group] segítségével lehet kinyitni. Az így kinyitott létrán a kerbálok már gond nélkül közlekedhetnek.

A műhelyekben (VAB és SPH) a létra nyitott és zárt állapota (be)állítható, amely segítségével felmérhető, hogy a létra hossza elégséges-e:

  • Extend/Rectract Ladder - Létrát Kinyit/Visszahúz

Termék leírása

A Telus Mozgékonyságfokozó egy fejlett teleszkóposan kitoldható technológiával jelent meg. Az ajánlott terhelés 0,5 kerbál.

Rokea Inc