Difference between revisions of "LV-1R "Spider" Liquid Fuel Engine/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (Blanked the page)
m (Reverted edits by Rocketing Rudolph (talk) to last revision by NWM)
 
Line 1: Line 1:
 +
{{:LV-1R Liquid Fuel Engine/Box}}
  
 +
Az '''LV-1R "Spider" ''(Pók)'' Rakétahajtómű [LV-1R "Spider" Liquid Fuel Engine]''' a felszínre illeszthető változata a [[LV-1 Liquid Fuel Engine/hu|LV-1 "Ant" Rakétahajtóműnek]].
 +
 +
== Felhasználás ==
 +
Ez a hajtómű a rakétafokozat végére illeszthető testvérével együtt a legkisebb tolóerőt szolgáltató [[liquid fuel/hu|folyékony hajtóanyaggal]] működő [[engine/hu|hatóművek]]. Csak a [[PB-ION Electric Propulsion System/hu|PB-ION Elektromos Hajtásrendszer]], amely egy ionhajtómű, szolgáltat kevesebb tolóerőt. Ezen felül az LV-1-nek alacsony a [[specific impulse/hu|fajlagos impulzusa]] és mérsékelt [[thrust-to-weight ratio/hu|tolóerő-súly aránya]]. A felszínre illeszthetőség viszont nagyobb szabadságot eredményez az elhelyezés terén.
 +
 +
Ahogy minden rakétahajtóműnek, a [[VAB/hu|műhelyekben]], valamint a küldetés közben, ennek apró felszínre illeszthető példánynak is [[tweakable/hu|állítható]] a százalékarányos legnagyobb teljesítményszintje a ''"''' Thrust Limiter '''"'' feliratú állítható sáv használatával.
 +
 +
== Termék leírása ==
 +
{{Quote
 +
|Az LV-1 kicsisége miatt felháborodott mérnökök megnyugtatására alkalmazott radiálisan illeszthető LV-1R megnyerő megoldást kínál: "Csak még egyet adj hozzá". Az felülettől elfelé irányozd.|Jebediah Kerman's Junkyard and Spaceship Parts Co.}}
 +
 +
{{Parts}}
 +
[[Category:Liquid fuel engines/hu]]

Latest revision as of 18:27, 17 March 2017

LV-1R "Spider" Liquid Fuel Engine
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyagú rakétahajtómű által
Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co
Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 120,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,02 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Precision propulsion.png Precision Propulsion
Nyitóár 1 750 Funds
Mivel a verzió 0.21
Alkatrész­fajta liquidEngineLV-1R
Folyékony hajtóanyagú rakétahajtómű
Max. tolóerő (1 atm) 1,79 kN
(vákuum) 2,00 kN
Isp (1 atm) 260 s
(vákuum) 290 s
Fogyasztás 0,14 Units of fuel/s


Tolóerővektor-eltérítés 10 °
Testing Environments
On the surface ✓ Igen
In the ocean ✓ Igen
On the launchpad ✓ Igen
In the atmosphere ✓ Igen
Sub orbital ✓ Igen
In an orbit ✓ Igen
On an escape ✓ Igen
Docked × Nem
Fokozat ✓ Igen
Esemény ✓ Igen


Az LV-1R "Spider" (Pók) Rakétahajtómű [LV-1R "Spider" Liquid Fuel Engine] a felszínre illeszthető változata a LV-1 "Ant" Rakétahajtóműnek.

Felhasználás

Ez a hajtómű a rakétafokozat végére illeszthető testvérével együtt a legkisebb tolóerőt szolgáltató folyékony hajtóanyaggal működő hatóművek. Csak a PB-ION Elektromos Hajtásrendszer, amely egy ionhajtómű, szolgáltat kevesebb tolóerőt. Ezen felül az LV-1-nek alacsony a fajlagos impulzusa és mérsékelt tolóerő-súly aránya. A felszínre illeszthetőség viszont nagyobb szabadságot eredményez az elhelyezés terén.

Ahogy minden rakétahajtóműnek, a műhelyekben, valamint a küldetés közben, ennek apró felszínre illeszthető példánynak is állítható a százalékarányos legnagyobb teljesítményszintje a " Thrust Limiter " feliratú állítható sáv használatával.

Termék leírása

Az LV-1 kicsisége miatt felháborodott mérnökök megnyugtatására alkalmazott radiálisan illeszthető LV-1R megnyerő megoldást kínál: "Csak még egyet adj hozzá". Az felülettől elfelé irányozd.

Jebediah Kerman's Junkyard and Spaceship Parts Co.