Difference between revisions of "M-Beam 200 I-Beam/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (Blanked the page)
m (Reverted edits by Rocketing Rudolph (talk) to last revision by NWM)
 
Line 1: Line 1:
 +
{{:M-Beam 200 I-Beam/Box}}
  
 +
Az '''M-Beam 200 I-Gerenda [M-Beam 200 I-Beam]''' egy szerkezeti elem amely segítéségével nagyobb távolságokra lehet elhelyezni az aktív elemeket, vagy megfelelő vázszerkezetet lehet felépíteni.
 +
 +
== Termék leírása ==
 +
Egy szerkezeti gerenda amelyet az űreszközök építése során lehet felhasználni. A befoglaló mérete és a tömege megegyezik a [[Modular Girder Segment XL/hu|Moduláris Tartó Szelvény XL]]-lel. Ennek a gerendafajtának létezik egy zsebkiadás változata, amely hossza az alaptípus hosszának a fele.
 +
 +
{{Quote|Magának, Dinklesteinnek a saját kezű munkája, az M-Beam 200 nagyszerűen használható rakéták és felhőkarcolók építéséhez egyaránt.}}
 +
 +
{{Parts}}

Latest revision as of 18:25, 17 March 2017

M-Beam 200 I-Beam
Az alkatrész képe
Strut által
Dinkelstein Kerman's Construction Emporium
Költség (teljes) 25,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,38 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 80 m/s
Kutatás Composites.png Composites
Nyitóár 6 800 Funds
Mivel a verzió 0.19.0
Alkatrész­fajta structuralIBeam200.cfg

Az M-Beam 200 I-Gerenda [M-Beam 200 I-Beam] egy szerkezeti elem amely segítéségével nagyobb távolságokra lehet elhelyezni az aktív elemeket, vagy megfelelő vázszerkezetet lehet felépíteni.

Termék leírása

Egy szerkezeti gerenda amelyet az űreszközök építése során lehet felhasználni. A befoglaló mérete és a tömege megegyezik a Moduláris Tartó Szelvény XL-lel. Ennek a gerendafajtának létezik egy zsebkiadás változata, amely hossza az alaptípus hosszának a fele.

Magának, Dinklesteinnek a saját kezű munkája, az M-Beam 200 nagyszerűen használható rakéták és felhőkarcolók építéséhez egyaránt.