Mk1 Lander Can/hu

From Kerbal Space Program Wiki
< Mk1 Lander Can
Revision as of 20:17, 27 August 2014 by NWM (talk | contribs) (Created page with "{{:Mk1 Lander Can/Box}} Az '''Mk1 Leszállókabin [Mk1 Lander Can]''' egy kabin amely egy kerbálnyi legénység befogadására képes a k...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Mk1 Lander Can
Az alkatrész képe
Parancsnoki kabin által
Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co

Méret 1,25m
Költség (teljes) 1 500,00 Funds
(üres) 1 482,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,66 t
(üres) 0,60 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Flight control.png Advanced Flight Control
Nyitóár 6 800 Funds
Mivel a verzió 0.20
Alkatrész­fajta mk1LanderCan
Vezérlőegység
Bólintó nyomaték 3.0 kN·m
Fordító nyomaték 3.0 kN·m
Csűrő nyomaték 3.0 kN·m
Nyomaték­képzés áram­szükséglete
0,100
s·kN·m
Személyzet Be­fogadó­képesség (max.) Crew
(szük.) Crew
RCS hajtóanyag 15 Units of fuel
Elektomos kapacitás 50.0 
SAS szint × Nincs


Az Mk1 Leszállókabin [Mk1 Lander Can] egy kabin amely egy kerbálnyi legénység befogadására képes a küldetések során. A leszállások megkönnyítéséhez olyan lefelé néző ablakokkal tervezték meg, amely kitűnően megfelel az ilyen küldetésekhez.

Felhasználás

panorámakép belsőnézetből
]]

Ez egy kisebb méretű kabin, mint az Mk2 Leszállókabin, és azzal ellentétben csak egyetlen kerbálnak biztosít helyet. Ahogy a neve is sugallja elsősorban a leszállóegységek számára készült, viszont a szükséges műszerek, a navigációs gömb, a radar-magasságmérő és a függőleges sebességmérő a kabinban össze-vissza lettek elhelyezve, ezért ezzel a kabinnal belső nézetben végrehajtani a leszállást nem ajánlatos. Viszont ez a legkönnyebb kabin, és olyan küldetések esetén, amelyek sok Δv-t igényelnek, igen csak jól jöhet az alkalmazása. A sima nyolcszögletű felszínére könnyen elhelyezhetőek a hajtóművek és a leszállólábak. Ezen felül a könnyű kialakítás gyenge, törékeny szerkezettel párosul, erre ügyelni kell.

Ennek a kabinnak a felszereltsége kis leszállóegységekhez idomul, a reakciós kerekei csak egy apróbb méretű leszállóegység irányításához elegendőek. Hasonlóan a 50 egységnyi elektromos töltés és 15 egységnyi egykomponensű hajtóanyag készlete is csak egy kisebb leszállóegységnél teszi lehetővé, hogy egy gyakorlott pilóta végrehajthassa egy egyszerűbb küldetés leszállás, felszállás, és a csatlakozás műveleteit.

Ez a leszállóegységnek, mint minden tárolóképességgel rendelkező alkatrésznek, a műhelyekben ennek is beállítható a tárolt erőforrások mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható. A hosszabb küldetések esetében, különösen ha a leszállóegység belső energiatárolóját tartalékra állítjuk, gondoskodjunk róla, hogy az általa vezérelt űreszköz rendelkezzen megfelelő telepekkel, valamint természetesen áramfejlesztő egységekkel.

Termék leírása

Ezt a kapszulát a könnyűsúlyú légkörmentes leszállóegységekhez tervezték, és egyetlen ülése van. Újfajta, teljes testre kiterjedő gyűrődési technológiával.

Érdekességek