Difference between revisions of "Mk1 Liquid Fuel Fuselage/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (BobBot moved page Mk1 Fuselage - Jet Fuel/hu to Mk1 Liquid Fuel Fuselage/hu: Renamed part after update.)
m
 
Line 1: Line 1:
 
{{:Mk1 Fuselage - Jet Fuel/Box}}
 
{{:Mk1 Fuselage - Jet Fuel/Box}}
  
Az '''Mk1 Géptörzs [Mk1 Fuselage - Jet Fuel]''' egy 1,25 méter [[radial size/hu|átmérőjű]] géptörzs amely csak [[liquid fuel/hu|folyékony üzemanyag]] (ami talán kerozin lenne). Ahogy az Mk géptörzsek általában ez sem tárol egy cseppnyi [[oxidizer/hu|oxidálószert]] sem, viszont lényegesen jobban viselik a terhelést. Ne keverjük össze a [[Structural Fuselage/hu|Szerkezeti Géptörzzsel]] amely nem tárol semmilyen [[resource/hu|erőforrást]].
+
Az '''Mk1 Géptörzs [Mk1 Fuselage - Jet Fuel]''' egy 1,25 méter [[radial size/hu|átmérőjű]] géptörzs amely csak [[liquid fuel/hu|folyékony üzemanyag]] (ami talán kerozin lenne). Ahogy az Mk géptörzsek általában ez sem tárol egy cseppnyi [[oxidizer/hu|oxidálószert]] sem, viszont lényegesen jobban viselik a mechanikai terhelést. Ne keverjük össze a [[Structural Fuselage/hu|Szerkezeti Géptörzzsel]] amely nem tárol semmilyen [[resource/hu|erőforrást]].
  
 
== Felhasználás ==
 
== Felhasználás ==
Line 10: Line 10:
 
== Termék leírása ==
 
== Termék leírása ==
 
{{Quote
 
{{Quote
|Egy űrrepülőgépekhez való szabvány géptörzs amely hajtóanyagot tárol. Ez zsúfolásig teli van repülőgép üzemanyaggal. Nem annyira ellenálló mint a társai, de a repülőgép üzemanyag hatékonyabb mint a többi üzemanyag, anélkül, hogy megemlítenénk, hogy könnyebb is.}}
+
|Egy űrrepülőgépekhez való szabvány géptörzs amely hajtóanyagot tárol. Ez zsúfolásig teli van repülőgép üzemanyaggal. Nem annyira ellenálló mint a társai, de a repülőgép üzemanyag hatékonyabb mint a többi üzemanyag, anélkül, hogy megemlítenénk, hogy könnyebb is.|manufacturer=C7}}
  
 
{{Parts}}
 
{{Parts}}
 
[[Category:Liquid fuel tanks/hu]]
 
[[Category:Liquid fuel tanks/hu]]

Latest revision as of 10:58, 27 February 2016

Mk1 Liquid Fuel Fuselage
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyag tartály által
C7 Aerospace Division

Méret 1,25m, Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 550,00 Funds
(üres) 230,00 Funds
Tömeg (teljes) 2,25 t
(üres) 0,25 t
Légellen­állás 0.3-0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 10 m/s
Kutatás Aviation.png Aviation
Nyitóár 2 600 Funds
Mivel a verzió 0.15
Alkatrész­fajta mk1Fuselage.cfg
Folyékony üzemanyag 400 Units of fuel

Az Mk1 Géptörzs [Mk1 Fuselage - Jet Fuel] egy 1,25 méter átmérőjű géptörzs amely csak folyékony üzemanyag (ami talán kerozin lenne). Ahogy az Mk géptörzsek általában ez sem tárol egy cseppnyi oxidálószert sem, viszont lényegesen jobban viselik a mechanikai terhelést. Ne keverjük össze a Szerkezeti Géptörzzsel amely nem tárol semmilyen erőforrást.

Felhasználás

A szerkezeti géptörzs mellett ez a géptörzs Mk1 keresztmetszetű, amely köralakjával és 1,25 méteres átmérőjével tökéletesen illeszkedik az azonos átmérőjű rakétaelemekhez, mint az FL-T sorozatú hajtóanyagtartályokhoz.

Ahogy minden üzemanyagtartálynak, ennek is beállítható a műhelyekben a benne tárolt üzemanyag mennyisége, illetve ennek felhasználható-tartalék állapota. A felhasználható-tartalék állapot természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Egy űrrepülőgépekhez való szabvány géptörzs amely hajtóanyagot tárol. Ez zsúfolásig teli van repülőgép üzemanyaggal. Nem annyira ellenálló mint a társai, de a repülőgép üzemanyag hatékonyabb mint a többi üzemanyag, anélkül, hogy megemlítenénk, hogy könnyebb is.

C7 Aerospace Division