Difference between revisions of "OX-4W 3x2 Photovoltaic Panels/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m
m
Line 1: Line 1:
 
{{:OX-4W 2x3 Photovoltaic Panels/Box}}
 
{{:OX-4W 2x3 Photovoltaic Panels/Box}}
  
Az '''OX-4W 2x3 Fotovillamos Tábla [OX-4W 2x6 Photovoltaic Panels]''' egy 2x3-os elrendezésű napelemcsomag. Lényegében az [[SP-W 2x3 Photovoltaic_Panels/hu|SP-W 2x3]] védőborítás nélküli, olcsóbb és könnyebb változata.
+
Az '''OX-4W 2x3 Fotovillamos Tábla [OX-4W 2x3 Photovoltaic Panels]''' egy 2x3-os elrendezésű napelemcsomag. Lényegében az [[SP-W 2x3 Photovoltaic_Panels/hu|SP-W 2x3]] védőborítás nélküli, olcsóbb és könnyebb változata.
  
 
== Felhasználás ==
 
== Felhasználás ==

Revision as of 00:09, 1 November 2014

OX-4W 3x2 Photovoltaic Panels
Az alkatrész képe
Napelem által
Probodobodyne Inc
Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 380,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,02 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 1200 K
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced electrics.png Advanced Electrics
Nyitóár 3 800 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta 3x2SolarPanels
Áramtermelés 1.64 ⚡/s [N 1]
Bevonható × Nem
Fényforrás­követés ✓ Igen
Elrendezés 3×2

  1. Az áramtermelés függ a természetes fényforrástól való távolságtól. Az adott érték a Kerbin pályáján tapasztalható.


Az OX-4W 2x3 Fotovillamos Tábla [OX-4W 2x3 Photovoltaic Panels] egy 2x3-os elrendezésű napelemcsomag. Lényegében az SP-W 2x3 védőborítás nélküli, olcsóbb és könnyebb változata.

Felhasználás

OX-4W 2x3 comp.png

Az OX-4W egy 2×3-os elrendezésbe bontja ki a napelemeket. Ezekből a védőborítással ellátott napelemekből szintén van egy OX-4L 1x6 változat, 1x6-es elrendezéssel. Ezek a napelemek csak kinyitott állapotukban és direkt napfényben termelnek elektromos áramot. A táblák üzembe helyezéséhez a jobb-klikkre felugró menüben az Exted Panels (Táblák Kinyitása) becsukásához a Retract Panels (Táblák Bevonása) gombra kell klikkelni. Ugyanez elvégezhető cselekvéscsoportok segítségével is - sőt ilyenkor a Toggle Panels (Táblák Kapcsolása) felhasználásával egyetlen billentyű nyomkodásával is lehet a táblákat kibontani és bevonni.

A napelem által termelt áram mennyisége függ a Kerboltól való távolságtól, és a táblák helyzetétől. Ez a napelemcsomag önműködően beáll az ideális irányba, de még így sem biztosítja minden esetben a Kerbin távolságára előírt 2 egység/másodperc mennyiséget (a jármű beárnyékolja, stb.).

Ezek a táblák kibontott állapotban igencsak sérülékenyek, kisebb ütődés vagy az enyhébb menetszél is letépheti ezeket. Emiatt az égitesten kibontott elemekkel csak finoman és óvatosan szabad mozogni, máskülönben be kell húzni ezeket a mozgás előtt.

Termék leírása

Az OX-4 az SP sorozathoz napelemeihez hasonló kialakítású, de a nehéz borítás nélkül.