Difference between revisions of "Structural Wing Type A/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
m (XZise moved page Structural Wing/hu to Structural Wing Type A/hu: new name in 0.25)
m
 
(3 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
{{:Structural Wing/Box}}
+
{{:Structural Wing Type A/Box}}
  
A '''Szerkezeti Szárny [Structural Wing]''' egy szerkezeti áramvonalas elem amely a légkörön beül felhajtóerőt termel. A hosszabb mérete megegyezik a [[Wing Connector/hu|Szárnyösszekötőével]], és ahhoz hasonlóan a rövidebb oldala mintegy fele a hosszúnak.
+
A '''Szerkezeti Szárny A-típus [Structural Wing Type A]''' egy szerkezeti áramvonalas elem amely a légkörön beül haladáskor felhajtóerőt termel.
 +
 
 +
== Felhasználás ==
 +
Ennek az elemnek a hossza 2 m, a szélessége 4 m ([[wing/hu#dim|a hosszt és a szélességet a géptörzshöz jobbról csatlakoztatásból adódó szárnykiépítés szerint számítjuk]]), de a szárnyösszekötőkkel ellentétben háromszög alakú, emiatt a nagyobb szárnyfelületeknél a szárny széleinek kialakításánál szokott szerepet kapni. A méretei alapján a kilencven fokkal elforgatott párja a [[Structural Wing Type B/hu|Szerkezeti Szárny B-típus]].
  
 
== Termék leírása ==
 
== Termék leírása ==
 
{{Quote
 
{{Quote
|Ez a szárny a többlet szárnyösszetevőkből gyártották. Végül teljesen "mint az új" készült el. A célszerű felhasználása közt a nagy kacsaszárnyak és a nagyobb deltaszárnyak belépőélei szerepelnek.
+
|Ez a szárny a többlet szárnyösszetevőkből gyártották. Végül teljesen "mint az új" készült el. A célszerű felhasználása közt a nagy kacsaszárnyak és a nagyobb deltaszárnyak belépőélei szerepelnek.|manufacturer=C7
 
}}
 
}}
  
 
{{Parts}}
 
{{Parts}}
 +
[[Category:Wings/hu]]

Latest revision as of 00:22, 11 November 2014

Structural Wing Type A
Az alkatrész képe
Szárny által
C7 Aerospace Division
Költség (teljes) 500,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,10 t
Légellen­állás 0.02
Max. Höm. 2400 K
Ütésállóság 15 m/s
Kutatás Supersonic flight.png Supersonic Flight
Nyitóár 6 400 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta wings
Felhajtóerő 1


A Szerkezeti Szárny A-típus [Structural Wing Type A] egy szerkezeti áramvonalas elem amely a légkörön beül haladáskor felhajtóerőt termel.

Felhasználás

Ennek az elemnek a hossza 2 m, a szélessége 4 m (a hosszt és a szélességet a géptörzshöz jobbról csatlakoztatásból adódó szárnykiépítés szerint számítjuk), de a szárnyösszekötőkkel ellentétben háromszög alakú, emiatt a nagyobb szárnyfelületeknél a szárny széleinek kialakításánál szokott szerepet kapni. A méretei alapján a kilencven fokkal elforgatott párja a Szerkezeti Szárny B-típus.

Termék leírása

Ez a szárny a többlet szárnyösszetevőkből gyártották. Végül teljesen "mint az új" készült el. A célszerű felhasználása közt a nagy kacsaszárnyak és a nagyobb deltaszárnyak belépőélei szerepelnek.

C7 Aerospace Division