Category:Jebediah Kerman's Junkyard and Spaceship Parts Co./hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
A cég logoja

Jebediah Kerman's Junkyard and SpaceCraft Parts Co. (Jebediah Kerman Roncstelepe és Űreszköz-alkatrész Vállalata) a cég melynek tulajdonosa minden valószínűség szerint Jebediah Kerman a vakmerő űrhajós. Bár a cég (részben) roncstelepként működik, vannak mérnökeik is (legalább is papíron).

Legismertebb termékeik az LV sorozatú hajtóműveik és az DL sorozatú tartályaik és illesztőik. Ezek a termékek dominálnak a szabványos kis méretű kategóriában.

Az ügynökség leírása

Mindenki egyetért abban, hogy Jeb Roncstelepe az egyik legjobb példa arra, hogy mire képes a vak elszántság a teljes esélytelenséggel szemben. A szerény roncstelep ahonnan a kerbeliség megtette első lépéseit az űr mélységei felé mára már egy jóval nagyobb roncsteleppé nőtte ki magát, hogy ki tudja szolgálni az űrhajóalkatrészek utáni egyre nagyobb igényeket. Jeb Roncstelepe azóta Kerbin egyik legendájává vált, és sokkal többet jelent, mint egy menő márka. Most már annak a büszke szimbóluma, hogy mire képes egy kerbál ha megpróbálja véghezvinni a lehetetlent és figyelmen kívül hagyja a felmerülő helyzetek súlyosságát.

This category currently contains no pages or media.