Clamp-O-Tron Shielded Docking Port/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Clamp-O-Tron Shielded Docking Port
Az alkatrész képe
Csatlakozókapu által
Found lying by the side of the road

Méret 1,25m
Költség (teljes) 400,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,10 t
Légellen­állás 0.25
Max. Höm. 2600 K
Volume  ?
Ütésállóság 10 m/s
Kutatás Advanced metalworks.png Advanced MetalWorks
Nyitóár 8 400 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta dockingPortShielded.cfg

A Clamp-O-Tron Védőpajzsos Csatlakozókapu [Clamp-O-Tron Shielded Docking Port] egy olyan változata a is a Clamp-O-Tron Csatlakozókapunak, amelyiket kinyitható védőpajzzsal láttak el.

Felhasználás

A csatlakozókapu kinyitott védőpajzzsal

A csatlakozás előtt a csatlakozókapu védőpajzsait ki kell nyitni a csatlakozókapura jobbklikkelésre felugró menüben az "Open Shield" gombjára való klikkeléssel. Becsukni ugyanitt a nyitott állapotban "Close Shield"-re váltó felirat melletti gombbal lehet. Kétszerte nehezebb mint a védőpajzs nélküli alapváltozat. A leírás szerint a ellenállóbb a légkörben való haladáskor a túlhevüléssel szemben, ezen felül valamivel áramvonalasabb

Fontos tudni, hogy a különböző átmérőjű Clamp-O-Tron csatlakozókapuk ( standard, a Jr. és a Sr.) nem képesek egymáshoz csatlakozni. Mivel ez a saját méretosztályában nem ez az egyetlen darab, emiatt olyan más típusokhoz is lehet vele csatlakozni, mint a Clamp-O-Tron Csatlakozókapu, Törzsbe Épített Clamp-O-Tron és az Mk2 Clamp-O-Tron.

Termék leírása

Egy az űrjárművek csatlakozási rendszerek elleni békés tüntetés kegyetlenné válása után találták fel, a Clamp-O-Tron Csatlakozókapuk biztos csatlakozást biztosítanak a különböző járművek részére. Az összecsatlakozás után a járművek ugyanilyen könnyen szétválhatnak. Ez a védőpajzsos változat kiengedhető védőborítással rendelkezik, ami megóvja a csatlakozókaput felemelkedés közben.

Found lying by the side of the road