Communotron 16/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Communotron 16
Az alkatrész képe
Antenna gyártója
Ionic Symphonic Protonic Electronics
Méret 0,625m
Ár (teljes) 300,00 Fund
Tömeg (teljes) 0,01 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Engineering 101.png Engineering 101
Nyitóár 750 Fund
Bevezetve: 0.18
Alkatrész­fajta commsDish16
Csomagméret 2 Mit
Átviteli sebesség 3.33 Mit/s
Áramfelvétel 6 ⚡/Mit

  1. 1.0 1.1 The mass and drag are from the part config, but the game handles it massless/dragless.

A Communotron 16 egy kitolható botantenna amely elektromos áram felhasználásával adatokat, például tudományos eredményeket képes továbbítani.

Felhasználás

A Communotron 16 üzemkész és bevont állapotban.

Hasonlóan a Communotron 88-88 és a Comms DTS-M1 típusokhoz, az üzemkész állapotba helyezés [Extend] - és a bevonás [Retract] mind kézileg, mind cselekvéscsoportok segítségével végrehajtható, de az antennán kezdeményezett adatátvitelkor [Transmit Data] és a mérések során történő adattovábbításkor a üzembe helyezés és a bevonás művelete önműködően történik.

A Communotron 16 átviteli sebessége 0,8 Mit/s, amelyet 10 ⚡/Mit energiahatékonysággal teljesít. Ezzel lassabb mint a fejlettebb tányérantennák, de azoknál lényegesen kevesebb áramot igényel a művelet végrehajtásához. Ezenfelül nagy erénye, hogy kis helyt foglal, emiatt szinte bárhova könnyen felszerelhető.


Jelenleg a játékprogram nem szimulálja az antennák hatósugara és rálátása miatti nehézségeket, így ez az egyszerű darab is kitűnően helytáll a naprendszer legtávolibb és legeldugottabb zugaiban is.

Termék leírása

A Commutron 16 egy sokoldalú és könnyű antenna, alkalmas a mérsékelt-távolságú távközlésre, nagy-távolságú biztonsági távközlésre, a titkos kormányzati műveletek lehallgatására.