Communotron 16/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Communotron 16
Az alkatrész képe
Antenna által
Ionic Symphonic Protonic Electronics

Méret 0,625m
Költség (teljes) 300,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,00500 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Engineering 101.png Engineering 101
Nyitóár 750 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta commsAntenna16.cfg
Csomagméret 2 Mits
Átviteli sebesség 3.33 Mits/s
Áramfelvétel 6 ⚡/Mits

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

A Communotron 16 egy kitolható botantenna amely elektromos áram felhasználásával adatokat, például tudományos eredményeket képes továbbítani.

Felhasználás

A Communotron 16 üzemkész és bevont állapotban.

Hasonlóan a Communotron 88-88 és a Comms DTS-M1 típusokhoz, az üzemkész állapotba helyezés [Extend] - és a bevonás [Retract] mind kézileg, mind cselekvéscsoportok segítségével végrehajtható, de az antennán kezdeményezett adatátvitelkor [Transmit Data] és a mérések során történő adattovábbításkor a üzembe helyezés és a bevonás művelete önműködően történik.

A Communotron 16 átviteli sebessége 0,8 Mit/s, amelyet 10 ⚡/Mit energiahatékonysággal teljesít. Ezzel lassabb mint a fejlettebb tányérantennák, de azoknál lényegesen kevesebb áramot igényel a művelet végrehajtásához. Ezenfelül nagy erénye, hogy kis helyt foglal, emiatt szinte bárhova könnyen felszerelhető.


Jelenleg a játékprogram nem szimulálja az antennák hatósugara és rálátása miatti nehézségeket, így ez az egyszerű darab is kitűnően helytáll a naprendszer legtávolibb és legeldugottabb zugaiban is.

Termék leírása

A Commutron 16 egy sokoldalú és könnyű antenna, alkalmas a mérsékelt-távolságú távközlésre, nagy-távolságú biztonsági távközlésre, a titkos kormányzati műveletek lehallgatására.