Communotron HG-55/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Communotron HG-55
Az alkatrész képe
Antenna által
Ionic Symphonic Protonic Electronics

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 1 200,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,08 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Electronics.png Electronics
Nyitóár 7 500 Funds
Mivel a verzió 1.1
Alkatrész­fajta HighGainAntenna.cfg
Csomagméret 3 Mits
Átviteli sebesség 20 Mits/s
Áramfelvétel 6.67 ⚡/Mits

A Communotron HG-55 egy kinyitható antennatányér, amely kinyitható a tudományos adatok átviteléhez, majd az átvitel befejezése után bevonható.

Felhasználás

Hasonlóan a Communotron 16, a Comms DTS-M1 és a Communotron 88-88 típusokhoz, az üzemkész állapotba helyezés [Extend] - és a bevonás [Retract] mind kézileg, mind cselekvéscsoportok segítségével végrehajtható, de az antennán kezdeményezett adatátvitelkor [Transmit Data] és a mérések során történő adattovábbításkor a üzembe helyezés és a bevonás művelete önműködően történik. Az antenna egyik hátulütője, hogy nagy átmérőjű, és még összecsukott állapotban is viszonylag nagy helyet foglal el, és a beépítésekor mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a kinyitásához még több hely szükséges.


Jelenleg a játékprogram nem szimulálja az antennák hatósugara és rálátása miatti nehézségeket, így ez a darab is bármikor használható a naprendszer legeldugottabb zugaiban is.

Termék leírása

A Communotron HG-55 nagy-átvitelű antenna amely lenyűgözően gyors irányított adatátvitelt tesz lehetővé, és eredetileg a távoli űrbe tartó szondákhoz tervezték. Kérem jegyezzék meg, hogy az Ionic Symphonic Protonic Electronics nem felelős bármely sérülésért amit a rádiófrekvenciás sugárzásnak tartós kitétel okoz.

Ionic Symphonic Protonic Electronics