Elevon 1/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Elevon 1
Az alkatrész képe
Szárny által
C7 Aerospace Division
Költség (teljes) 400,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,05 t
Légellen­állás 0.02
Max. Höm. 2400 K
Volume  ?
Ütésállóság 15 m/s
Kutatás Aviation.png Aviation
Nyitóár 3 200 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta elevon1.cfg
Felhajtóerő 0.25
Légellen­állási tényező 0.25
Kitérés szöge 20°
Felszín 1.0

Az Elevon 1 egy kormánylap - szárnyszerkezeti egység, amelyet általában a szárnyakra szerelnek, hogy a légellenállás és a felhajtóerő változásával irányíthatóvá tegye a gépet, mindaddig amíg az a légkörön belül halad.

Felhasználás

Az Elevon 1 lényegében az Elevon sorozat téglalap alakú alaptípusa, amely olyan hosszú (közelítőleg 2 m), mint az Elevon 2 és a 3, de ezeknél keskenyebb (a szélessége az Elevon 2 keskenyebb végével egyezik meg), és ennek megfelelően kevesebb felhajtóerőt és légellenállást hoz létre, és így gyengébb hatást vált ki a járművek légkörben történő kormányzása közben. Természetesen miden tengely esetén alkalmazható, azaz függőleges vezérsíknak is felhasználható, amellyel a jobbra-balra fordulás irányítható. Az ASAS egységek felhasználják ezt az kormányfelületet az irányváltoztatások segítéséhez.

Mint minden kormányfelületnek, ennek a kormánylapnak is beállítható az egyes irányítási tengelyekhez való viszonya.

Termék leírása

A legjobb kéznél lévő anyagokból készült, ezek a szárnyfelületek garantáltan működnek amíg a repülőgéphez csatlakoznak. Habár a tanulmányok szerint a légkör hiánya kissé gátolhatja ezt a szerepet. Nincs pénzvisszatérítés.

C7 Aerospace Division