Elevon 2/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search

Elevon2/Box

Az Elevon 2 egy kormánylap - szárnyszerkezeti egység, amelyet általában a szárnyakra szerelnek, hogy a légellenállás és a felhajtóerő változásával irányíthatóvá tegye a gépet, mindaddig amíg az a légkörön belül halad.

Felhasználás

Ez az Elevon 2 lényegében az Elevon sorozat kisebbb trapéz alakú típusa, amely olyan hosszú (közelítőleg 2 m), mint az Elevon 1, a keskenyebb oldala ugyanolyan széles, a másik ennél szélesebb (az Elevon 3-hoz illeszkedik), és ennek megfelelően több felhajtóerőt és légellenállást hoz létre min t az Elevon 1, és így erősebb hatást vált ki a járművek légkörben történő kormányzása közben. Természetesen miden tengely esetén alkalmazható, azaz függőleges vezérsíknak is felhasználható, amellyel a jobbra-balra fordulás irányítható. Az ASAS egységek felhasználják ezt az kormányfelületet az irányváltoztatások segítéséhez.

Mint minden kormányfelületnek, ennek a kormánylapnak is beállítható az egyes irányítási tengelyekhez való viszonya.

Termék leírása

A legjobb kéznél lévő anyagokból készült, ezek a szárnyfelületek garantáltan működnek amíg a repülőgéphez csatlakoznak. Habár a tanulmányok szerint a légkör hiánya kissé gátolhatja ezt a szerepet. Nincs pénzvisszatérítés.

C7 Aerospace Division