FL-T400 Fuel Tank/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
FL-T400 Fuel Tank
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyag tartály által
Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co

Méret 1,25m, Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 500,00 Funds
(üres) 316,40 Funds
Tömeg (teljes) 2,25 t
(üres) 0,25 t
Légellen­állás 0.3-0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 6 m/s
Kutatás Advanced rocketry.png Advanced Rocketry
Nyitóár 1 600 Funds
Mivel a verzió 0.7.3
Alkatrész­fajta fuelTankT400.cfg
Folyékony üzemanyag 180 Units of fuel
Oxidálószer 220 Units of fuel

Az FL-T400 Hajtóanyagtartály [FL-T400 Fuel Tank] hajtóanyagot biztosít az alája épített folyékony hajtóanyagú rakétahajtóművek számára, mint az LV-T30.

Felhasználás

Az FL-T400 Hajtóanyagtartály, az FL-T800 Hajtóanyagtartállyal együtt az egyedüli folyékony hajtóanyag tartályok a bemutató (demo) változatban, és az LV-sorozatú hajtóművek kizárólagos hajtóanyagforrásai. Ez a tartály hajtóanyagot egy normál hajtóműnek csak rövidebb ideig képes szolgáltatni, viszont ez orvosolható, ha több tartályt helyezünk egymásra. Igaz a lengések elkerülésére célszerűbb ilyenkor a magasabb FL-T800 tartályt alkalmazni. 400 egységnyi hajtóanyagkészlete akár egy LV-T30 hajtóművet is képes mintegy fél percig kiszolgálni. Ez a hajtóanyagtartály jól használható mind a fő-, mind a gyorsítófokozatokban is.

Ahogy minden folyékony hajtóanyag tartálynak, a műhelyekben ennek is beállítható a benne tárolt egyes hajtóanyagfajták mennyisége, illetve ezek felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Az FL sorozat az Űrprogramban használt korábbi hajtóanyagtartályokhoz képest lényeges előrelépés, általában azért mert képesek a hajtóanyagot gyakrabban felrobbantatlan állapotban tárolni, mint nem. A hajtóanyagtartályok haszontalanok, ha nincsenek alattuk hajtóművek. Ezeket egymásra is helyezhetjük, hogy megnöveljük az alattuk lévő hajtómű számára rendelkezésre álló hajtóanyag mennyiségét.
Az FL-T500 a 0.18-as áttervezés előtt