Fuel Cell/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Ez az oldal az Üzemanyagcella [Fuel Cell] nevű alkatrészről szól, ha az üzemanyagcellákról, mint áramtermelő eszközfajtáról akarsz többet megtudni lásd itt.
Fuel Cell
Az alkatrész képe
Üzemanyagcella által
Zaltonic Electronics

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 750,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,05 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás High-power electrics.png High-Power Electrics
Nyitóár 2 250 Funds
Mivel a verzió 1.0
Alkatrész­fajta FuelCell.cfg
Elektomos kapacitás 50.0 
Inputs
Folyékony üzemanyag 0.0016875 Units of fuel/s
Oxidálószer 0.0020625 Units of fuel/s
Output
Elektromos töltés 1.5 ⚡/s

Az Üzemanyagcella [Fuel Cell] egy alkatrész amely a folyékony üzemanyag és oxidálószer felhasználásával termel elektromos áramot. Ez, és a hasonló üzemanyagcellák jó szolgálatot tehetnek olyan helyeken ahol nem áll rendelkezésre elég napfény.

Felhasználás

Az üzemanyagcellákat egy jobb-rá-kattintásra felugró menüben a Start Fuel Cell (Üzemanyagcella indítása) melletti gombbal lehet elindítani, és ugyanitt a Stop Fuel Cell (Üzemanyagcellák leállítása) felirat mellett lehet leállítani. Ez az egész természetesen működtethető cselekvéscsoportokkal is. A bekapcsolva hagyott üzemanyagcellák miatt viszonylag keveset kell aggódni: amint a telepek töltési szintje elérte a 95%-ot, önműködően leállnak.

Termék leírása

Egy kicsi üzemanyagcella amely lehetővé teszi az üzemanyag az oxidálószer elektromos energiává alakítását. Könnyen kezelhetőek azokon a helyeken, ahol a napelemek nem. Szintén könnyen kezelhetőek a rágcsálnivalók újramelegítéséhez.

Zaltonic Electronics