Fuel Cell Array/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Fuel Cell Array
Az alkatrész képe
Üzemanyagcella által
Zaltonic Electronics

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 4 500,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,24 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Specialized electrics.png Specialized Electrics
Nyitóár 13 500 Funds
Mivel a verzió 1.0
Alkatrész­fajta FuelCellArray.cfg
Elektomos kapacitás 300.0 
Inputs
Folyékony üzemanyag 0.02025 Units of fuel/s
Oxidálószer 0.02475 Units of fuel/s
Output
Elektromos töltés 18 ⚡/s

Az Üzemanyagcellatömb [Fuel Cell Array] egy alkatrész amely a folyékony üzemanyag és oxidálószer felhasználásával termel elektromos áramot. Ez, és a hasonló üzemanyagcellák jó szolgálatot tehetnek olyan helyeken ahol nem áll rendelkezésre elég napfény. Lényegében az egyszerű Üzemanyagcella [Fuel Cell] nagyobb változata.

Felhasználás

Az üzemanyagcellákat egy jobb-rá-kattintásra felugró menüben a Start Fuel Cell (Üzemanyagcella indítása) melletti gombbal lehet elindítani, és ugyanitt a Stop Fuel Cell (Üzemanyagcellák leállítása) felirat mellett lehet leállítani. Ez az egész természetesen működtethető cselekvéscsoportokkal is. A bekapcsolva hagyott üzemanyagcellák miatt viszonylag keveset kell aggódni: amint a telepek töltési szintje elérte a 95%-ot, önműködően leállnak.

Termék leírása

Miért lenne csak egyetlen üzemanyagcellád, mikor lehet hat is? Az üzemanyagcella ideális olyan esetekben, amikor nagy és megbízható energiaforrásra van szükséged. Ahogy a kisebb üzemanyagcellák, ez a tömb is a működéskor üzemanyagot és a oxidálószert alakít energiává.

Zaltonic Electronics