GRAVMAX Negative Gravioli Detector/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
GRAVMAX Negative Gravioli Detector
Az alkatrész képe
Érzékelő által
Probodobodyne Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 8 800,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,00500 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 1200 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced science tech.png Advanced Science Tech
Nyitóár 12 200 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta sensorGravimeter.cfg
Kísérlet Gravitáció Letapogatás
Áramfelvétel 0.0075 ⚡/s

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

A GRAVMAX Negative Gravioli Érzékelő [GRAVMAX Negative Gravioli Detector] megjeleníti a tömegvonzás nagyságát méter/másodperc a négyzetenben mérve. Karrier és Tudomány játékmódokban, és a Technológiafa 8. szintjén található Fejlett Tudományos Technológia [Advanced Science Tech] kifejlesztésével válik elérhetővé.

Felhasználás

Ez az műszer az adott hatásgömb tömegközéppontjának tömegvonzását méri legfeljebb négy hasznos helyiértékkel és két tizedes pontossággal. A szintmagasság ismeretében ezzel becsülni lehet a legközelebbi égitest tömegét, és leszállva megmérni annak a felszíni gravitációs gyorsulását. Máskülönben, a gyorsulásmérővel együtt, használható a leszálláskor segítő adatok szolgáltatásához.

A műszer által mérhető adatok megnézéshez a jobb-ráklikkésre felugró menüben a Toggle Display lehet ki-be-kapcsolni a műszert. Fontos tudni, hogy a tömegvonzásmérő bekapcsolt állapotban 0,0075 elektromos töltést fogyaszt másodpercenként (0,45 ⚡/perc azaz 27 ⚡/óra). A felugró menüben, hacsak nem vagyunk túl magas pályán bizonyos égitestek körül, az Log Gravity Data melletti gombra klikkelve történik meg a mérés. Ilyenkor a szokásos Reset Experiment (Kísérlet törlése), Keep Data (Adatok megőrzése), és a Transmit Data (Adatok Átsugárzása) lehetőségekből választhatunk.

Termék leírása

Egy eszköz amely elfogja és megméri a megfoghatatlan Negative Gravioli Részecskét, ezzel pontosan meghatározva a gravitációs mezők erősségét. A garancia érvényét veszti, ha a Positive Gravioli Részecskék érzékelésére használják!

Probodobodyne Inc