Inline Clamp-O-Tron/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Inline Clamp-O-Tron
Az alkatrész képe
Csatlakozókapu gyártója
Found lying by the side of the road
Méret 1,25m
Ár (teljes) 700,00 Fund
Tömeg (teljes) 0,30 t
Légellen­állás 0.08
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 10 m/s
Kutatás Composites.png Composites
Nyitóár 9800 Fund
Bevezetve: 0.18
Alkatrész­fajta dockingPortInline

A Törzsbe Épített Clamp-O-Tron [Inline Clamp-O-Tron] egy a körkeresztmetszetű, 1,25 m-es átmérőjű géptörzsbe rejtett csatlakozókapu.

Felhasználás

The Inline Clamp-O-Tron ready to dock

A Clamp-O-Tron Védőpajzsos Csatlakozókapuhoz hasonlóan ki kell nyitni a csatlakozás előtt. A csatlakozókapura jobbklikkelésre felugró menüben az "Open" gombjára való klikkeléssel lehet kinyitni, és ugyanitt a nyitott állapotban "Close"-ra váltó felirat melletti gombbal lehet becsukni.

Ez a csatlakozókapu lehetővé teszi az űrrepülőgépek áramvonalas alakjának fenntartását és az erőforrások és a legénység átvitelét. Nem olyan ellenálló, mint az Mk2 Clamp-O-Tron, azonos üres tömeg mellett nem rendelkezik beépített egykomponensű hajtóanyag tartályokkal, emiatt egy Mk2 géptörzsekre alapozott szerkezetnél annak tisztán előnyösebb a felhasználása.

Fontos tudni, hogy a különböző átmérőjű Clamp-O-Tron csatlakozókapuk ( standard, a Jr. és a Sr.) nem képesek egymáshoz csatlakozni. Mivel ez a saját méretosztályában nem ez az egyetlen darab, emiatt olyan más típusokhoz is lehet vele csatlakozni, mint a Clamp-O-Tron Csatlakozókapu, a Clamp-O-Tron Védőpajzsos Csatlakozókapu és az Mk2 Clamp-O-Tron.

Termék leírása

A Törzsbe Épíetett Clamp-O-Tron egy balesetszerű találmány, azután lett megalkotva miután egy mérnök (akinek igazán viselnie kellett volna a szemüvegét) pontatlanul mutatta be a Védőpajzsos Clamp-O-Tron's tervrajzait. Mivel a csapat többi tagjának roppantul megtetszett az ötlet, hogy egy áramvonalas héjszerkezet alá helyezzenek egy oldalirányú csatlakozókaput, szabadalmaztatták a tervet. Az illető mérnök mai napig nem ismeri be, hogy ez nem szándékos volt.