Island Airfield/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Island Airfield
Island Airfield
. szint
Elhelyezkedés TinyKerbin.png Kerbin
Koordináták
Térkép
1° 32′ 27″ D
71° 54′ 35″ Ny
Szintmagasság 117 m
Mivel a verzió 0.18
Ez a szakasz poéngyilkos [spoiler] részeket tartalmaz! Az alszakaszokhoz való átirányítás nem ajánlott, mivel átlépi ezt a figyelmeztetést.

A Szigeti Repülőtér [Insular Airfield] egy “anomália” vagy rendkívüli képződmény egy félkész kifutópálya kelet nyugati irányban délre tőle egy irányítótorony és két nyitott hangár. Megkerülve az épületeket különféle magasságú falakba lehet botlani. A repülőtér elhagyatottnak és leromlottnak tűnik.

A kifutópálya körülbelül 1,25 km hosszú, mintegy ~133m magasan van a tenger felett, és csak zúzott kő borítja. A keleti és a nyugati vége a pályának hirtelen ér véget és meredek hegygerincek futnak vele párhuzamosan keletre és nyugatra. Ez a leszállást itt sokkal veszélyesebbé teszi, mint a Kerbál Űrközpont kifutópályáján, főleg, hogy itt semmilyen kivilágításra nem számíthatunk, hacsak nem a irányítótorony figyelmeztető fényére. Annyi hasonlóság van, hogy ha a kereken fékek nincsenek behúzva, akkor a járművek szépen a kifutópálya közepe felé kezdenek el gurulni.

A torony különösen leromlott állapotban van, lehullott homlokzattal és a borostyán nő a repedéseiben. Egy kerbállal fel lehet sétálni az északi oldalon induló külső lépcsőn a torony irányítóterébe.

A hangárok lepusztultak a port vastagon bemosta már a víz. A nyugati hangárban néhány régebbi alkatrész található.

Galéria

Spoiler: megelepetés
A régi alakatrészek a hangárban

A jobboldali hangárban, néhány rozsdás régi alkatrész található. Ezek a régi Mk1 Parancsnoki Kabin, FL-T500 Hajtóanyag Tartály és egy LV-T30 Folyékony Hajtóanyagú Rakétahajtómű. Megjegyzés: a parancsnoki kabin méretet pontatlan; úgy tűnik, hogy az átmérője az alján nagy, miközben kicsi volt mikor még mint elérhető alkatrészként szolgált.

Elhelyezkedés

A repülőtér a szigetlánc legnagyobb legészakibb szigetén található mintegy ~32 km kelet-délkeleti irányban az Űrközponttól.