Kerbal 2/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Kerbal 2 a nagycsarnokban

A Kerbal 2 egy raktári űrhajó 18,96 t indulási tömeggel, és 17 alkatrészből áll. Egy roppant erős jármű, de csak rövid repülésekre alkalmas. Igazából egyáltalán nem űrrepülésre való, hanem csak szuborbitális próbarepülésekre.

Leírása

A Kerbal 2-t egy „kiképző” rakétának építették. Ez azt jelenti, hogy nem jut nagyon messzire, de rendelkezik a nagyobb járműveken található legfontosabb rendszereivel. Ejtőernyővel is rendelkezik. A legtöbb űrhajós egyetért abban, hogy ez az egyik legjobb tulajdonsága.''

Squad

Fokozatok

A jármű három indítófokozattal rendelkezik:

Az elsőnek kapcsolt fokozat (2. indítófokozat) egy Rockomax "Mainsail" Rakétahajtóműből és egy Rockomax X200-8 Hajtóanyagtartályból áll, valamint tartalmaz egy nagy ASAS modult, egy FL-R1 RCS Hajtóanyagtartályt és egy Rockomax Brand Leválasztó négy RV-105 RCS Fúvókatömbbel együtt. Van három Delta-Deluxe Szárnyacskája, hogy jobb legyen az iránytartása a rövid repülése alatt, és három T18-A Kilövési Stabilitásnövelője a kilövéshez. A rakéta mintegy 3 kilométeres magasságig emelkedhet.

A kapszula egy Mk1-2 Parancsnoki kabin, amely egy Mk16-XL Ejtőernyő segítségével ereszkedhet a repülés végén a felszínre.