LV-T30 "Reliant" Liquid Fuel Engine/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
LV-T30 "Reliant" Liquid Fuel Engine
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyagú rakétahajtómű által
Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co

Méret 1,25m
Költség (teljes) 1 100,00 Funds
Tömeg (teljes) 1,25 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás General rocketry.png General Rocketry
Nyitóár 3 200 Funds
Mivel a verzió 0.7.3
Alkatrész­fajta liquidEngineLV-T30.cfg
Folyékony hajtóanyagú rakétahajtómű
Max. tolóerő (1 atm) 205,16 kN
(vákuum) 240,00 kN
Isp (1 atm) 265 s
(vákuum) 310 s
Fogyasztás 15,79 Units of fuel/s


Tolóerővektor-eltérítés Nem

Az LV-T30 "Reliant" (Bízó) Rakétahajtómű [LV-T30 "Reliant" Liquid Fuel Engine] egy meglehetősen egyszerű folyékony hajtóanyagú rakétahajtómű, és legelsőként használható a karrier játékmódban.

Felhasználás

Az LV-T30 első, folyékony hajtóanyagot használó szabályozható teljesítményű hajtómű. Ez hasznossá teszi a pontos irányítást megkövetelő manővereknél, és a hajtóanyag-megtakarításnál. Ez a hajtómű hajtóanyagot igényel egy külső folyékony hajtóanyag tartályból, ezért kapcsolatban tartva alájuk kell építeni, vagy egy hajtóanyag-vezetéken keresztül kell táplálni. Ha nem kap hajtóanyagot, nem termel tolóerőt. Ezek közvetlenül nem helyezhetőek a radiális leválasztókra, de azon függő tartályokra szerelve mint segédhajtóművek, jól felhasználhatóak. Még a tolóerővektor-eltérítéssel felszerelt LV-T45 Rakétahajtómű megjelenése után is, a nagyobb teljesítményű LV-T30 marad a jobb megoldás olyan helyzetekben amikor a tömeg és a hajtóerő fontosabb mint az irányíthatóság, valamint ha nagyobb külső légnyomáson kell működtetni. Igaz ilyenkor is hasznos, ha ezekkel párhuzamosan működik olyan hajtómű, amelyik rendelkezik tolóvektor eltérítéssel.

Ahogy minden reakciós hajtóműnek, a műhelyekben, valamint a küldetés közben, ennek az egyszerű rakétahajtóműnek is beállítható a százalékarányos legnagyobb teljesítményszintje a " Thrust Limiter " feliratú állítható sáv segítségével.

Termék leírása

Bár néhányan kritizálják a nem jelentéktelen úgy-nevezet "elfekvő alkatrészek" felhasználása miatt, az LV-T sorozat bebizonyította magáról, hogy egy viszonylag megbízható hajtómű. A T30-as modell 50% alatti meghibásodási aránnyal dicsekedhet. Ez a mérnökök és a LV-T rajongók szerint nagy előrelépésnek számít a korábbi típusokhoz képest.

Jebediah Kerman's Junkyard and Spacecraft Parts Co


Az 0.18 előtti kinézete.