M4435 Narrow-Band Scanner/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
M4435 Narrow-Band Scanner
Az alkatrész képe
Letapogató által
Experimental Engineering Group

Méret 0,625m
Költség (teljes) 1 000,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,10 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Experimental science.png Experimental Science
Nyitóár 3 000 Funds
Mivel a verzió 1.0
Alkatrész­fajta OrbitalScanner.cfg
Field of View (min) 5 °
(max) 90 °
Detection 0 %
Enhancable Igen
Modes Resources

Az M4435 Keskenysávú Letapogató [M4435 Narrow-Band Scanner] egy erőforrás-letapogató műszer amely alacsony pályán keringve pontosabb képet képes adni az adott égitesten fellelhető érckészletek helyzetéről.

Felhasználás

Az M4435 használata előtt az adott égitestet egy M700 Felmérő Letapogatóval kell végigpásztázni. A műszert az Activate Scanner (Letapogató Bekapcsolása) gombra kattintva kapcsolhatjuk be, és a Deactivate Scanner (Letapogató Kikapcsolása) gombbal kapcsolhatjuk ki. A Toggle Scanner GUI (Pásztázó Kezelőfelületének Kapcsolása) gomb egy térképet jelenít meg, amelyen láthatóvá válnak a felmérés addigi eredményei. A műszer a felszíntől egészen 500 km-es magasságig használható, azaz akár egy felszínen haladó holdjárón vagy egy alacsony keringési pályán keringő szondán is pompásan használható. Természetesen a bányászati tevékenység megkezdése előtt a pontos hely kiválasztásához a Felszíni Letapogató Egység [Surface Scanning Module] a felszínen még pontosabb eredményt szolgáltat.

Termék leírása

Ideális a lehetséges leszállóhelyek felmérésére, ez a letapogató részletes értesülésekkel szolgál a bolygóról vagy holdról amely körül kering, habár ez az adat arra a közvetlenül a letapogató alatti helyszínre korlátozódik.

Experimental Engineering Group