MK2 Crew Cabin/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
MK2 Crew Cabin
Az alkatrész képe
Személyzeti egység által
C7 Aerospace Division

Méret Mk2
Költség (teljes) 4 200,00 Funds
Tömeg (teljes) 2,03 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 2500 K
Volume  ?
Ütésállóság 45 m/s
Kutatás High altitude flight.png High Altitude Flight
Nyitóár 12 000 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta mk2CrewCabin.cfg
Személyzet Be­fogadó­képesség (max.) Crew
Inventory Slots 4 slots
Volume Limit 200 l
Szárny
Felhajtóerő 0.35

Az Mk2 Legénységi Kabin [MK2 Crew Cabin] egy legénység befogására való tároló, hasonló a PPD-10 Stoppos Tárolóhoz, és szintén képes kerbálokat tárolni.

Felhasználás

A Mk2 méretű, amelyből következően az ilyen méretű törzzsel készülő űrrepülőgépek számára készült. Nincsenek vezérlőegység képességei (hasonlóan a PPD-10 Stoppos Tárolóhoz), és az ezt tartalmazó eszköz egy valódi vezérlőegység beépítését igényli az irányíthatósághoz. Felhasználási területe a legénység szállítására korlátozódik, amely többnyire az Űrközpont az űrállomások viszonylatában szokott történni.

Mindössze egyetlen érdekes beállítási lehetősége van: Lights On/Lights Off (Fények Be/Fények Ki), amellyel a kabin belső kivilágítását lehet bekapcsolni. Pusztán díszítés jellegű, még áramot sem fogyaszt.

Termék leírása

Egy Mk2 metszetbe illő, tömör és környezetbarát személyszállító egység, majdnem 80%-ban újrahasznosított repülőgép komponensekből készült. A C7 mérnökei bizonygatják, hogy minden egyes újrahasznosított elemet aprólékosan tisztára sikáltak az összeszerelés előtt, és nem felelősek az egység belsejében és körülötte alkalmilag érezhető szagokért.

C7 Aerospace Division