MK2 Drone Core/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
MK2 Drone Core
Az alkatrész képe
Vezérlőegység által
C7 Aerospace Division

Méret Mk2
Költség (teljes) 2 700,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,20 t
Légellen­állás 0.3-0.2
Max. Höm. 2500 K
Volume  ?
Ütésállóság 20 m/s
Kutatás Automation.png Automation
Nyitóár 22 000 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta mk2Dronecore.cfg
Vezérlőegység
Bólintó nyomaték 15.0 kN·m
Fordító nyomaték 3.0 kN·m
Csűrő nyomaték 3.0 kN·m
Nyomaték­képzés áram­szükséglete
0,033
s·kN·m
Áramfelvétel 3,00 ⚡/perc
Elektomos kapacitás 250.0 
SAS szint 3
KerbNet
Field of View (min) 10 °
(max) 20 °
Detection 48 %
Enhancable Igen
Modes Biome
Terrain

A Mk2 Drónmag [Mk2 Drone Core] Mk2 méretű egy távvezérelt vezérlőegység, amely elsősorban az ilyen Mk2 szelvényekkel épített repülőgépekhez lehet elsősorban használni. Működés szempontjából lényegében egy szondamag, amelynek a működéshez elektromos áramra van szükséges.

Felhasználás

Egy lehetséges felhasználási módja az Mk2 Drónmagnak az |űrrepülőgépek tesztelése, a kerbálok életnek kockáztatása nélkül, de használható ahhoz is, hogy akkor is irányítható legyen a jármű, ha már minden kerbonauta elhagyta a járművet. Van egy meglehetőse egyedi tulajdonsága, a reakciós kerekei által előállított nyomaték nem azonos a különböző tengelyek esetén. A bólintó nyomaték 15 kN·m, de a fordító és csavaró nyomaték mindössze 3 kN·m.

A távvezérelt egység 25 egységnyi elektromos töltést képes tárolni, és ahogy minden tárolóképességgel rendelkező alkatrésznek, a műhelyekben ennek is beállítható a tárolt erőforrás mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható. Minden esetben, különösen ha a távvezérelt egység belső energiatárolóját tartalékra állítjuk, gondoskodjunk róla, hogy az általa vezérelt űrhajó rendelkezzen megfelelő telepekkel, valamint természetesen áramfejlesztő egységekkel.

Termék leírása

Miután kiterjedt kutatás és próbálgatást folytattunk a következő generációs Mk2 sorozat egységeinek biztonságosabbá tételéhez, a C7 Aerospace mérnökeinek elege lett, hogy mindig új pilótát keressenek aki hajlandó kipróbálni az új prototípusukat, és elhatározták, hogy kifejlesztenek egy önálló, mesterséges intelligenciát amely elvégzi ugyanazt a munkát, csak kevesebbet sikoltozik a kommunikációs vonalakon. Ez megosztott véleményekkel találkozott, sokan kritizálták a C7-et, hogy "úúúúúunalmassá" teszi a kört, mások magasztalták őket az újításért, míg megint mások erre bunkerekbe zárták magukat, előre látva hogy mikor az egység öntudatra ébred és a teremtői ellen fordul. C7 indulatosan tagadta, hogy idáig köze lenne bármilyen érzelmes-AI-kapcsolatú katasztrófához.

C7 Aerospace Division