Mk1 Cockpit/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk1 Cockpit
Az alkatrész képe
Pilótafülke által
C7 Aerospace Division

Méret 1,25m
Költség (teljes) 1 250,00 Funds
(üres) 1 241,00 Funds
Tömeg (teljes) 1,28 t
(üres) 1,25 t
Légellen­állás 0.1
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 40 m/s
Kutatás Aviation.png Aviation
Nyitóár 2 600 Funds
Mivel a verzió 0.15
Alkatrész­fajta mk1Cockpit.cfg
Vezérlőegység
Bólintó nyomaték 10.0 kN·m
Fordító nyomaték 10.0 kN·m
Csűrő nyomaték 10.0 kN·m
Nyomaték­képzés áram­szükséglete
0,038
s·kN·m
Személyzet Be­fogadó­képesség (max.) Crew
(szük.) Crew
RCS hajtóanyag 8 Units of fuel
Elektomos kapacitás 50.0 
SAS szint × Nincs
Inventory Slots 1 slots
Volume Limit 75 l

Az Mk1 Pilótafülke [Mk1 Cockpit] egy pilótafülke stílusú vezérlőegység amelyet a repülőgépek és az űrrepülőgépek építésre lehet használni, és a kicsi (1,25m) átmérőre illeszkedik.

Felhasználás

Az Mk1 pilótafülke belső nézete

Az Mk1 Pilótafülke általában a jármű orrába kerül egy pilótaként szolgáló kerbállal a fedélzetén. Ez a fülke különösen jól használható belsőnézetes repülésre, mert az üvegburájából meglehetősen jó, széles látómező nyílik. Mivel nincs illesztőhelye az orrban egy ejtőernyő számára, és mivel az Mk1 Parancsnoki Kabin könnyebb is, a rakétáknál nem igen jöhet szóba. Viszont mint minden pilótafülke, ez is elég ütésálló.

Az Mk1 Pilótafülke az egyetlen a három pilótafülke közül, amelyiknek van működő belső nézete, a másik kettőhöz csak kiegészítőkkel lehet működtettethető belsőnézetet varázsolni.

Ennek a pilótafülkének a felszereltsége inkább a kisebb-közepes méretű repülőgépekhez idomul, a reakciós kerekei csak mérsékelt méretű űrrepülőgépek irányításához elegendőek. Hasonlóan a 50 egységnyi elektromos töltés, de különösen 7,5 egységnyi egykomponensű hajtóanyag készlete csak apróbb méreteknél, és csak egy gyakorlott pilóta számára elegendő hogy végrehajthassa egy egyszerű SSTO küldetés felszállás, csatlakozás és leszállás műveleteit.

Mint minden tárolóképességgel rendelkező alkatrésznek, a műhelyekben ennek pilótafülkének is beállítható a tárolt erőforrások mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható. A hosszabb küldetések esetében, különösen ha a pilótafülke belső energiatárolóját tartalékra állítjuk, gondoskodjunk róla, hogy az általa vezérelt űreszköz rendelkezzen megfelelő telepekkel és áramfejlesztő egységekkel, különben telepek lemerülésével a reakciókerekek használhatatlanná válnak.

Ezenfelül a műhelyben a ToggleFlag kapcsolóval állítható, hogy a küldetés zászlaja látszódjon-e a kabin oldalán.

Termék leírása

A C7 Aerospace büszkén jelenti be a második generációs pilótafülkéjét. Ez az egység felszerelése biztosítja a túlélést a legrosszabb helyzetekben is. A további megerősítés némileg meg is növelte a tömeget.

C7 Aerospace Division