Mk2 Clamp-O-Tron/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk2 Clamp-O-Tron
Az alkatrész képe
Csatlakozókapu által
C7 Aerospace Division

Méret Mk2
Költség (teljes) 850,00 Funds
(üres) 760,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,60 t
(üres) 0,30 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 2500 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás High altitude flight.png High Altitude Flight
Nyitóár 11 000 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta mk2DockingPort.cfg
Szárny
Felhajtóerő 0.24
Egykomponensű hajtóanyag tartályru=Бак монокомпонентного топлива
RCS hajtóanyag 75 Units of fuel

A Mk2 Clamp-O-Tron egy Mk2 méretosztályú törzsbe rejtett csatlakozókaput tartalmazó részegység, amely a törzs tetején kinyílva biztosít csatlakozást, lehetővé téve az erőforrások és a legénység átvitelét. Hasonló a Törzsbe Épített Clamp-O-Tron-hoz, de ez Mk2 méretben készül és egy 75 egységnyi egykomponensű hajtóanyagot tároló beépített tartállyal van ellátva, amilyennel a Törzsbe Épített Clamp-O-Tron nem rendelkezik.

Felhasználás

A becsukott Mk2 Clamp-O-Tron

Ahogy a Clamp-O-Tron Védőpajzsos Csatlakozókaput ezt is ki kell nyitni a csatlakozás előtt. A csatlakozókapura jobb-klikkelésre felugró menüben az "Open" gombjára való klikkeléssel lehet kinyitni, és ugyanitt a nyitott állapotban "Close"-ra váltó felirat melletti gombbal lehet becsukni.

Az Mk2 géptörzsekre alapozott űrrepülőgépeknél előnyös az alkalmazása, mivel illik a törzsbe, felhajtóerőt termel, RCS rendszerek működését biztosító hajtóanyagtartállyal van felszerelve, és lényegesen ellenállóbb, mint a Törzsbe Épített Clamp-O-Tron, miközben az üres tömegük is megegyezik. A 75 egységnyi hajtóanyagkészlete bőségesen elégséges egy összecsatlakozás végrehajtásához, így az ilyen csatlakozókapuval felszerelt űrrepülőgépre már nem szükséges további egykomponensű hajtóanyagtartályt felszerelni.

Fontos tudni, hogy a különböző átmérőjű Clamp-O-Tron csatlakozókapuk ( standard, a Jr. és a Sr.) nem képesek egymáshoz csatlakozni. Mivel ez a saját méretosztályában nem ez az egyetlen darab, emiatt olyan más típusokhoz is lehet vele csatlakozni, mint a Clamp-O-Tron Csatlakozókapu, a Clamp-O-Tron Védőpajzsos Csatlakozókapu és az Törzsbe Épített Clamp-O-Tron.

Termék leírása

Az új Clamp-O-Tron márkájú csatlakozókapu beépített egykomponensű hajtóanyagtartállyal kapható az összecsatlakozási igényeknek megfelelően.

C7 Aerospace Division