Mk2 Liquid Fuel Fuselage Short/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk2 Liquid Fuel Fuselage Short
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyag tartály által
C7 Aerospace Division

Méret Mk2, Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 750,00 Funds
(üres) 430,00 Funds
Tömeg (teljes) 2,29 t
(üres) 0,29 t
Légellen­állás 0.3-0.2
Max. Höm. 2500 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás Supersonic flight.png Supersonic Flight
Nyitóár 18 500 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta L_short.cfg
Folyékony üzemanyag 400 Units of fuel
Szárny
Felhajtóerő 0.35

A Mk2 Rövid Géptörzs [Mk2 Fuselage Short] üzemanyagot biztosít az olyan sugárhajtóművek számára, mint amilyen a Turbojet Hajtómű. Ezen felül jó csatlakozási pontot biztosít a szárnyaknak és a futóműveknek. Ez az alkatrész lényegében Mk2 Géptörzs félhosszúságú változata.

Felhasználás

Az Mk2 Rövid Géptörzs egy rövidített üzemanyagtartály amely Mk2 keresztmetszettel rendelkezik. Ez a keresztmetszet valamivel nagyobb az 1,25 m-es körkeresztmetszetnél, és kifejezetten a repülőgépek számára alakították ki. Az 1,25 m-es alkatrészekhez a sima illesztést Mk2-s1 Illesztővel lehet megoldani.

Ahogy minden üzemanyagtartálynak, ennek is beállítható a műhelyekben a benne tárolt üzemanyag mennyisége, illetve ennek felhasználható-tartalék állapota. A felhasználható-tartalék állapot természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Ez a sárkánygéptörzs a legújabb felhajtóerő-termelő technológiával készült. Nem csak egyben tartja az egészet repülés közben, a kifinomult kivitelével a gyorsabbá teszi a repülőgépedet! Csak Folyékony Üzemanyagot tárol.

C7 Aerospace Division