Mk2 Monopropellant Tank/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk2 Monopropellant Tank
Az alkatrész képe
Egykomponensű hajtóanyag tartályru=Бак монокомпонентного топлива által
C7 Aerospace Division

Méret Mk2
Költség (teljes) 750,00 Funds
(üres) 270,00 Funds
Tömeg (teljes) 1,89 t
(üres) 0,29 t
Légellen­állás 0.3-0.2
Max. Höm. 2500 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás High altitude flight.png High Altitude Flight
Nyitóár 18 500 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta Mono_short.cfg
Egykomponensű hajtóanyag tartályru=Бак монокомпонентного топлива
RCS hajtóanyag 400 Units of fuel
Szárny
Felhajtóerő 0.35

Az Mk2 Egykomponensű Hajtóanyag Tartály [Mk2 Monopropellant Tank] hajtóanyagot biztosít az űreszközök RCS fúvókái számára.

Felhasználás

Az Mk2 méretosztály alapján a űrrepülőgépek számárra készült. 300 egységnyi egykomponensű hajtóanyagot tárol, ami több mint ami a összecsatlakozási manőverhez szükséges, főleg, ha Mk2 Clamp-O-Tron csatlakozózókapuval van felszerelve az űrrepülőgép, amely a csatlakozáshoz szükséges mennyiséget (75 egység) bőségesen bíztosítja. Viszont az űrállomások és egyéb alacsony pályán keringő eszközök újratankolására ideális.

Mint minden hajtóanyagtartálynak, ennek is beállítható a műhelyekben a tárolt hajtóanyag mennyiség (miért is vinnénk fel többet, mint amennyi szükséges?), illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Ez a sárkánygéptörzs a legújabb felhajtóerő-termelő technológiával készült. Nem csak egyben tartja az egészet repülés közben, a kifinomult kivitelével a gyorsabbá teszi a repülőgépedet! Túlcsordulásig telenyomva Egykomponensű Hajtóanyaggal az összes szintmagasság irányítási szükségletéknek megfelelően!

C7 Aerospace Division