Mk2 to size 1 Adapter/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk2 to size 1 Adapter
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyag tartály által
C7 Aerospace Division

Méret Mk2, 1,25m
Költség (teljes) 550,00 Funds
(üres) 486,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,50 t
(üres) 0,10 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 3000 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás Supersonic flight.png Supersonic Flight
Nyitóár 0 Funds
Mivel a verzió 0.15
Alkatrész­fajta [[Parts/FuelTank/mk2SpacePlaneAdapter/{{{filename}}}|{{{filename}}}]]
Folyékony üzemanyag 80 Units of fuel

Az MK2-s1 Illesztő [Mk2 to size 1 Adapter] üzemanyagot biztosít a hozzácsatolt sugárhajtóművek számára. Ezen felül az illesztőként használható az Mk2 és az 1,25 m-es átmérőjű alkatrészek közt, valamint szárnyak és futóművek is szerelhetőek rá.

Felhasználás

Alapvetően a kisebb (űr)repülőgépek géptörzseihez a 1,25 m-es körkeresztmetszetű alkatrészek illesztéséhez használható. Ezek az alkatrészek lehetnek különböző hajtóművek, egyéb különböző 1,25 m-es alkatrészek - tartályok, SAS egységek, vagy nem utolsó sorban pilótafülkék.

Ahogy minden üzemanyagtartálynak, a műhelyekben ennek is beállítható a benne tárolt üzemanyag mennyisége, illetve ennek felhasználható-tartalék állapota. A felhasználható-tartalék állapot magától értetődően a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Ez a géptörzs a legújabb visszatérés túlélési ismereteknek megfelelően alakították ki. Látszólag a levegő nagyon felmelegszik a nagy sebességeknél (Ki tudja?!). Hogy megküzdjünk ezzel, a legfinomabb alig használt hőálló csempéket illesztettük a has alá.