Mk3 Cargo Bay CRG-25/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk3 Cargo Bay CRG-25
Az alkatrész képe
Raktér által
C7 Aerospace Division

Méret Mk3
Költség (teljes) 750,00 Funds
Tömeg (teljes) 1,50 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 2700 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás HeavyAerodynamics.png Heavy Aerodynamics
Nyitóár 32 000 Funds
Mivel a verzió 0.90.0
Alkatrész­fajta short.cfg

Az Mk3 Raktér CRG-25 [Mk3 Cargo Bay CRG-25] egy raktér, amely 2,5 m hosszú, és a belterébe akár 2,5 m átmérőjű alkatrészek beférnek.

Felhasználás

Anim Mk3 Cargo Bay CRF-25.gif

A raktérbe kényelmesen belefér egy Rockomax X200-16 Hajtóanyagtartály is. Az Mk3 méretosztályából következően az ilyen keresztmetszetre alapozott űrrepülőgépek jellegzetes raktere. A raktérbe kisebb űrszondákat és rakétákat, vagy éppen űrállomás részegységeket, és egyéb eszközöket is el lehet helyezni.

Az ajtókat nyitni és csukni a jobb-rá-klikkre felugró ablakban az Open illetve Close melletti gombbal lehetséges. Természetesen a cselekvéscsoportokkal is lehetséges ezt megcsinálni, ilyenkor Toggle Bay Doors paranccsal lehet csukni-nyitni egyetlen gombnyomással.

Termék leírása

Eredetileg kidobtuk azokat a konténereket amelyekben a Rockmax X200-16 tartályok érkeztek, aztán egy nap egy ragyogó feltörekvő mérnök azt javasolta, hogy használjuk fel újra ezeket. Őt gyorsan áthelyezték egy másik osztályra és a főnöke előállt a zseniális ötlettel, hogy hasznosítjuk újra ezeket a konténereket mint raktereket!

C7 Aerospace Division