Mk3 Cargo Ramp/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk3 Cargo Ramp
Az alkatrész képe
Raktér által
C7 Aerospace Division

Méret Mk3
Költség (teljes) 3 000,00 Funds
Tömeg (teljes) 4,00 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 2700 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás HeavyAerodynamics.png Heavy Aerodynamics
Nyitóár 32 000 Funds
Mivel a verzió 1.0.5
Alkatrész­fajta ramp.cfg

Az Mk3 Raktér Feljáró [Mk3 Cargo Ramp] egy feljáró rámpa az Mk3 méretű raktér amely lehetővé teszi a rakomány ki és berakodását egy leszállt repülőgépen.

Felhasználás

Open ramp

A feljáró nyitási mechanizmusa eltér a megszokott rakterektől. A szokásos darabok mindkét végükön nyitottak, és szabadon egymás után építhetőek miközben a ki- és berakodást az raktér oldalán lévő ajtó teszi lehetővé. A feljáró lezárja a raktér egyik végét, miközben egy lejáróval teszi elérhetővé a rakteret. A lejáró nagyszerűen használható a kisebb kerekes járművek ki- és behajtásához.

Az ajtókat nyitni és csukni a jobb-rá-klikkre felugró ablakban az Open illetve Close melletti gombbal lehetséges. Természetesen a cselekvéscsoportokkal is lehetséges ezt megcsinálni, ilyenkor Toggle Bay Doors paranccsal lehet csukni-nyitni egyetlen gomb használatával. A nyitás mértéke állítható a DeployLimit (Nyitáshatár) (megjegyzés: - a sávban a szám nem szöget jelent!). A nyitással járjunk el óvatosan - nyitás nyomatéka nem határolt, így könnyen megemelheti vagy károsíthatja a járművet.

Termék leírása

Egy kifinomult leszállító rendszer a rakomány kézbesítéséhez a földön, vízen, levegőben vagy légüres térben. Akárhol, ahol akarod, valóban.

C7 Aerospace Division