Mk3 Cockpit/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk3 Cockpit
Az alkatrész képe
Pilótafülke által
C7 Aerospace Division

Méret 1,25m, Mk3
Költség (teljes) 10 000,00 Funds
(üres) 9 880,00 Funds
Tömeg (teljes) 3,90 t
(üres) 3,50 t
Légellen­állás 0.1
Max. Höm. 2700 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás HeavyAerodynamics.png Heavy Aerodynamics
Nyitóár 50 000 Funds
Mivel a verzió 0.15
Alkatrész­fajta mk3CockpitShuttle.cfg
Vezérlőegység
Bólintó nyomaték 40.0 kN·m
Fordító nyomaték 40.0 kN·m
Csűrő nyomaték 20.0 kN·m
Nyomaték­képzés áram­szükséglete
0,025
s·kN·m
Személyzet Be­fogadó­képesség (max.) Crew
(szük.) Crew
RCS hajtóanyag 100 Units of fuel
Elektomos kapacitás 500.0 
SAS szint × Nincs
Inventory Slots 4 slots
Volume Limit 800 l

Az Mk3 Pilótafülke [Mk3 Cockpit] egy nagyméretű és drága űrsikló stílusú pilótafülke négy kerbálnyi legénység számára. Az Mk3 méretű alkatrészekből készülő repülőgéptörzsekhez illő kabin.

Felhasználás

Az Mk3 pilótafülkét általában a repülőgépek elejére építik be. Ez elején egy kicsi (1,25 m-es) átmérőjű illesztőhely található, ahova orrkúpokat vagy más hasznos dolgokat, RCS tartályokat, SAS egységeket, csatlakozókapukat lehet felszerelni. A hátulja az egyedi Mk3 mérethez illeszkedik, amelyhez az Mk3 Géptörzsek illeszkednek. A pilótafülke elég jól ellenáll a behatásoknak, amely megnöveli a legénység túlélési esélyeit balesetek esetén. A belsőnézete nincs.

Ennek a pilótafülkének a felszereltsége inkább a közepes-nagy méretű repülőgépekhez idomul, a reakciós kerekei a közepes méretű űrrepülőgépek irányításához elegendőek - különlegessége, hogy csűréshez (orsózáshoz) kevesebb nyomatékot állít elő mint a másik két tengelyhez. Hasonlóan a 500 egységnyi elektromos töltés és 100 egységnyi egykomponensű hajtóanyag készlete a nem túl nagy méreteknél már elég egy gyakorlott pilóta számára elegendő, hogy végrehajthassa egy egyszerű SSTO küldetés felszállás, csatlakozás és leszállás műveleteit. A hosszabb küldetések esetében, különösen ha a pilótafülke belső energiatárolóját tartalékra állítjuk, gondoskodjunk róla, hogy az általa vezérelt űreszköz rendelkezzen megfelelő telepekkel és áramfejlesztő egységekkel.

Mint minden tárolóképességgel rendelkező alkatrésznek, a műhelyekben ennek pilótafülkének is beállítható a tárolt erőforrások mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Ezen fülkén is be lehet állítani még néhány apróságot:

  • ToggleFlag - eltávolítja-felhelyezi a küldetés zászlaját a kabin oldalára. (Csak a műhelyekben)
  • Lights On/Lights Off - be/ki kapcsolja a kabin belsejének világítását. (nem fogyaszt áramot)

Termék leírása

Pilótafülke vérbeli felfedezőknek. Különösen hasznos további legénység szállítására a távoli sziklákra egy jó kiruccanáshoz.