Mk3 Fuselage/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
This page has been nominated for deletion. Please contribute on the discussion about this request.

The given reason is: Part does not exist

Az Mk3 Géptörzs [Mk3 Fuselage] egy szerkezeti elem, amely kellemesen illeszkedik az Mk3 Pilótafülkéhez. 240 egységnyi üzemanyag tárolására képes.

Felhasználás

Alapvetően nagyobb (űr)repülőgépek géptörzse lenne, de mivel az Mk3 keresztmetszetű elemek száma gyakorlatilag erre a két elemre korlátozódik, és az Mk3 méret sem jelent nagy ugrást a kisebb méretekhez, meglehetősen szűkös a felhasználási területe. Ezen a szomorú tényen az sem sokat segít, hogy létezik egy Mk3-Mk2 Illesztő, amellyel áramvonalasan lehet az Mk2 elemekhez illeszteni.

Ahogy minden üzemanyagtartálynak, a műhelyekben ennek is beállítható a benne tárolt üzemanyag mennyisége, illetve ennek felhasználható-tartalék állapota. A felhasználható-tartalék állapot magától érthetődően a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Ez a géptörzs a legújabb visszatérés túlélési ismereteknek megfelelően alakították ki. Látszólag a levegő nagyon felmelegszik a nagy sebességeknél (Ki tudja?!). Hogy megküzdjünk ezzel, a legfinomabb alig használt hőálló csempéket illesztettük a has alá.