Mk3 Liquid Fuel Fuselage Long/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk3 Liquid Fuel Fuselage Long
Az alkatrész képe
Folyékony hajtóanyag tartály által
C7 Aerospace Division

Méret Mk3, Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 17 200,00 Funds
(üres) 9 200,00 Funds
Tömeg (teljes) 57,14 t
(üres) 7,14 t
Légellen­állás 0.3-0.2
Max. Höm. 2700 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás Experimental aerodynamics.png Experimental Aerodynamics
Nyitóár 84 000 Funds
Mivel a verzió 0.90.0
Alkatrész­fajta LF_100.cfg
Folyékony üzemanyag 10 000 Units of fuel

Az Mk3 Hosszú Géptörzs [Mk3 Liquid Fuel Fuselage Long] egy szerkezeti elem - üzemanyagtartály, amely kellemesen illeszkedik az Mk3 Pilótafülkéhez. 10 000 egységnyi üzemanyag tárolására képes.

Felhasználás

Alapvetően nagyobb (űr)repülőgépek üzemanyaggal megtöltött géptörzse, és mivel az Mk3 keresztmetszetű elemek közt vegyes rakétahajtóanyag-tartályok és rakterek is találhatóak, és az Mk3 méret nagy ugrást jelent a kisebb méretekhez képest, ennek következtében széles a felhasználási területe. Habár akkora üzemanyagkészletre, amekkorát ez a tartály képvisel elvétve van szükség. Az Mk3 törzsek további felhasználhatóságán tovább javít, hogy létezik egy Mk3-Mk2 Illesztő, amellyel áramvonalasan lehet az Mk2 elemekhez illeszteni.

Ahogy minden üzemanyagtartálynak, a műhelyekben ennek az óriásnak is beállítható a benne tárolt üzemanyag mennyisége, illetve ennek felhasználható-tartalék állapota. A felhasználható-tartalék állapot magától érthetődően a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

A C7 Aerospace Division foglalkozott a hajtóanyag kivezetésével a finomítókból, így elhozták nekünk a finomító tartályait! Úgy hangzott mint egy mormogott „Sok szerencsét...” ahogy ledobták ezeket az alkatrészeket.

C7 Aerospace Division