Mk3 Passenger Module/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mk3 Passenger Module
Az alkatrész képe
Személyzeti egység által
C7 Aerospace Division

Méret Mk3
Költség (teljes) 30 000,00 Funds
Tömeg (teljes) 7,90 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 2700 K
Volume  ?
Ütésállóság 50 m/s
Kutatás HeavyAerodynamics.png Heavy Aerodynamics
Nyitóár 120 000 Funds
Mivel a verzió 0.90.0
Alkatrész­fajta CREW.cfg
Személyzet Be­fogadó­képesség (max.) 16 Crew
Inventory Slots 16 slots
Volume Limit 400 l

Az Mk3 Személyszállító Egység [Mk3 Passenger Module] egy repülőgéphez való személyszállító kabin. 16 főnyi helyével a legnagyobb személyszállító egység a játékban. Természetesen nem rendelkezik vezérlőegység képességekkel, akárcsak a PPD-10 Stoppos Tároló vagy az MK2 Legénységi Kabin. A kabinnak nincs belsőnézete, nem jelenik meg a benne lévő kerbálok arcképe a bal alsó sarokban, így a benne található kerbálok átmozgatásához vagy kiszállításhoz a fülkeajtóra kell klikkelni. A személyszállító igencsak ellenálló, baleset esetén viszonylag sok esélyt ad a túlélésre a benne tartózkodó kerbáloknak, főleg a összevetve Felhasználási területe a legénység szállítására korlátozódik, amely többnyire az Űrközpont az űrállomások viszonylatában szokott történni.

Mindössze egyetlen érdekes beállítási lehetősége van: Lights On/Lights Off (Fények Be/Fények Ki), amellyel a kabin belső kivilágítását lehet bekapcsolni. Pusztán díszítés jellegű, még áramot sem fogyaszt.

Termék leírása

16 Kerbálbnyi befogadóképességével, az Mk3 Személyszállító Egység az Asztronauta Kiképzőközpont pihenőszobáiban úgy ismert, mint a „Szuper-gazdaságos” osztályú űrutazás és hogy csak kézipoggyászt lehet vele szállítani. Akármely ellenőrzött vagy érzelmileg fontos csomaghoz az egyik Mk3 raktérre lehet szükség.