Mystery Goo™ Containment Unit/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Mystery Goo™ Containment Unit
Az alkatrész képe
Érzékelő által
FLOOYD Dynamics Research Labs

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 800,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,05 t
Légellen­állás 0.1
Max. Höm. 1200 K
Volume  ?
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Start.png Start
Nyitóár 0 Funds
Mivel a verzió 0.22
Alkatrész­fajta gooExperiment.cfg
Kísérlet Mystery Goo Megfigyelés
Áramfelvétel Nincs

A Mystery Goo™ Mintavevőegység [Mystery Goo™ Containment Unit] egy tudományos műszer amely használatakor megnyit egy különleges ragaccsal ("goo" - jelentése ragacs!) teli tartályt, amely mind a légkörben mind a légüres térben képes tudományos értékkel bíró mintákat szolgáltatni. A karrier és a tudomány játékmódokban, az Kezdet [Start] teszi lehetővé, amely a tudományfa gyökerét jelenti.

Felhasználás

Ezt az egységet mind cselekvéscsoporton keresztül, mind a tárolóra jobb-klikkeléssel működésbe hozhatjuk. A felugró menüben az Observe Mystery Goo melletti gombra klikkelve történik meg a kísérlet. Ilyenkor a szokásos Reset Experiment (Kísérlet törlése), Keep Data (Adatok megőrzése), és a Transmit Data (Adatok Átsugárzása) lehetőségekből választhatunk. Ha az eredményeket hazasugároztuk, akkor nem lehet már többé használni, hacsak nem tisztítja meg a MPL-LG-2 Mozgatható Feldolgozólaboratórium, vagy állítja helyre egy tudós. Ahogy az űrsétajelentéseknél vagy akármelyik kísérletnél, a tudományponthozam függ a helytől és a helyzettől.

Termék leírása

Ez az egység akkor fogalmazódott meg a mérnökökben, mikor a kukában búvárkodtak -- Izé, mikor kutatták a jelenlegi technológiák a másfajta alkalmazhatóságát. Ez a burkolt tároló amely láthatóan valamiféle furcsa kinézetű anyagot tartalmaz. Mi nem tudtuk kinyitni vagy feltörni a tárolót, de a Ragacs különböző helyzetekben történő viselkedésének megfigyelése nagyon tanulságos.