O-10 "Puff" MonoPropellant Fuel Engine/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
O-10 "Puff" MonoPropellant Fuel Engine
Az alkatrész képe
Monopropellant engine által
Reaction Systems Ltd

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 150,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,09 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 7 m/s
Kutatás Precision propulsion.png Precision Propulsion
Nyitóár 2 500 Funds
Mivel a verzió 0.24
Alkatrész­fajta omsEngine.cfg
Monopropellant engine
Max. tolóerő (1 atm) 9,60 kN
(vákuum) 20,00 kN
Isp (1 atm) 120 s
(vákuum) 250 s
Fogyasztás 2,04 Units of fuel/s


Tolóerővektor-eltérítés 6 °

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

Az O-10 (Egykomponensű Hajtóanyagú) "Puff" (Pöfékelés) Hajtómű [O-10 "Puff" MonoPropellant Fuel Engine] egy reakciós hajtómű, amely a egykomponensű hajtóanyaggal működik, de a gázadagolása teljesen megegyezik a megszokott folyékony hajtóanyagú rakétahajtóművekével.

Felhasználás

Ennek a hajtóműnek teljesítményszintje a gázadagolóval állítható, és egyáltalán nem válaszol az RCS-t érintő parancsokra. A fokozatsávján az ikonja mellett nem látható a hajtóanyag-szintjelző csík.

A fajlagos impulzusa megegyezik a LV-1R Rakétahajtóműével, amelyet szintén a rakétatörzs oldalára lehet elhelyezni. Mivel az egykomponensű hajtóanyag nem igényel külön vezetékrendszert, ezért ezt a hajtóművet bárhová el lehet helyezni a járművön.

Ahogy minden rakétahajtóműnek, ennek a különlegességnek is beállítható a " Thrust Limiter " feliratú állítható sáv segítségével a százalékarányos legnagyobb teljesítményszintje a műhelyekben és a küldetés közben.

Termék leírása

Mikor az O-10 Hajtóművet leleplezték, az tiszteletadás volt azoknak az elgondolásoknak amelyeket valaki évekkel ezelőtt elképzelt. Emiatt a Reaction Systems Ltd. legtöbb alkalmazottja kínosan érezte magát, és némileg büszkének, mert ez alkalommal a tervezetet időben befejezték. Ezt a hajtóművet a főgázadagoló irányítja, de egykomponensű hajtóanyagot fogyaszt a folyékony üzemanyag+oxidálószer keverék helyett.

Reaction Systems Ltd

Érdekesség

  • Az alkatrész-beállításban OMSEngine néven nevezik amely az űrsikló Orbital Maneuvering System ~ Pályamódosító rendszerére utal, amely hypergol hajtóanyagot (két komponense találkozásakor magától beindul az égési folyamat) használt a pályaváltoztatásokhoz.

Hívatkozások