OX-4L 1x6 Photovoltaic Panels/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
OX-4L 1x6 Photovoltaic Panels
Az alkatrész képe
Napelem által
Probodobodyne Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 380,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,01750 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 1200 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced electrics.png Advanced Electrics
Nyitóár 3 800 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta 1x6SolarPanels.cfg
Áramtermelés 1.64 ⚡/s [N 1]
Bevonható Nem
Fényforrás­követés Igen
Elrendezés 1×6

  1. Az áramtermelés függ a természetes fényforrástól való távolságtól. Az adott érték a Kerbin pályáján tapasztalható.

Az OX-4L 1x6 Fotovillamos Tábla [OX-4L 1x6 Photovoltaic Panels] egy 1x6-os elrendezésű napelemcsomag. Lényegében az SP-L védőborítás nélküli, olcsóbb és könnyebb változata.

Felhasználás

OX-4L 1x6 comp.png

Az OX-4L egy 1×6-os elrendezésbe bontja ki a napelemeket. Ezekből a védőborítással ellátott napelemekből szintén van egy OX-4W 2x3 változat, 3x2-es elrendezéssel. Ezek a napelemek csak kinyitott állapotukban és direkt napfényben termelnek elektromos áramot. A táblák üzembe helyezéséhez a jobb-klikkre felugró menüben az Exted Panels (Táblák Kinyitása) gombra kell klikkelni. Ugyanez elvégezhető cselekvéscsoportok segítségével is. Ez a panel viszont az üzembe helyezés után már nem vonható be, azaz ilyenkor már kerülni kell a sűrű légkörben való gyors haladást, és az egyéb komoly behatásokat.

A napelem által termelt áram mennyisége függ a Kerboltól való távolságtól, és a táblák helyzetétől. Ez a napelemcsomag önműködően beáll az ideális irányba, de még így sem biztosítja minden esetben a Kerbin távolságára előírt 2 egység/másodperc mennyiséget (a jármű beárnyékolja, stb.).

Ezek a táblák kibontott állapotban igencsak sérülékenyek, kisebb ütődés vagy az enyhébb menetszél is letépheti ezeket. Emiatt az égitesten kibontott elemekkel csak finoman és óvatosan szabad mozogni.

Termék leírása

Az OX-4 az SP sorozathoz napelemeihez hasonló kialakítású, de a nehéz borítás nélkül.

Probodobodyne Inc