Pegasus I Mobility Enhancer/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Pegasus I Mobility Enhancer
Az alkatrész képe
Létra által
Rokea Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 100,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,00500 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 2000 K
Volume 10 l
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Space exploration.png Space Exploration
Nyitóár 500 Funds
Mivel a verzió 0.16
Alkatrész­fajta ladderRadial.cfg
Kiterjed Nem

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

A Pegasus I Mozgékonyságfokozó [Pegasus I Mobility Enhancer] lényegében egy létra amelyen a kerbálok biztonságosan mozoghatnak az űrséta közben. Ez a legkurtább létra az összes kincstári létra közt.

Felhasználás

A járműre helyezve lehetővé teszi a kerbálok számára, hogy megkapaszkodjanak és a létra irányában fel és le mozoghassanak. Minden egyes alkatrészegység három létrafokot tartalmaz, emiatt a nagyobb távolságokhoz több ilyen létrát kell egymás fölött elhelyezni, lehetőség szerint úgy, hogy az létrafokok távolsága egyforma legyen - így a kerbálok gond nélkül mászhatnak át az egyikről a másikra. Ugyanígy a megfelelő elhelyezés esetén a kerbálok könnyen másznak ezeken és a kabinok és a kitoldható létrákon át is. Bizonyos szintű szögeltérést szintén le tudnak küzdeni. Ha a létrák egymásra merőlegesek, akkor a kerbálokat az A és a D billentyűkkel segíthetjük át ezekre.

Termék leírása

A Pegasus I Mozgékonyságfokozó, egyes körökben mint "létra" ismeretes, egy csúcstechnológiát képviselő függőleges mozgékonyságot biztosító céleszköz, amely lehetővé teszi az elszánt legénységed számára, hogy úgy szökkenhessenek a hajó külsején, mint a keményen bekoffeinezett rágcsálók.