PresMat Barometer/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
PresMat Barometer
Az alkatrész képe
Érzékelő által
Probodobodyne Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 880,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,00500 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 1200 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Survivability.png Survivability
Nyitóár 2 200 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta sensorBarometer.cfg
Kísérlet Légköri Nyomásvizsgálat
Áramfelvétel 0.0075 ⚡/s

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

A PresMat Légnyomásmérő [PresMat Barometer] a pillanatnyilagi légköri nyomást méri. A karrier és a tudomány játékmódokban, ezt az Űrfelderítés [Space Exploration] adja meg, amely 5. szinten található a technológia fán.

Felhasználás

Működés közben a öt tizedes pontossággal mutatja a pillanatnyilagi légnyomást atmoszférában (atm). A 0,0001 atm alatt nyomást mint légüres teret [vacuum] jelzi ki a műszer. A légkörben az alacsonyabb nyomás jelentősen csökkenti a közeg által létrehozott felhajtóerőt és a légellenállást, és jelentős hatással van a hajtóművek hatékonyságára is.

A légnyomásmérő által mérhető adatok megnézéshez a jobb-ráklikkésre felugró menüben a Toggle Display lehet ki-be-kapcsolni a műszert. Fontos tudni, hogy a légnyomásmérő bekapcsolt állapotban 0,0075 elektromos töltést fogyaszt másodpercenként (0,45 ⚡/perc azaz 27 ⚡/óra). A PresMat mivel mérést légüres térben, vagy nagyon alacsony nyomásnál nem tud végezni, ezért ilyen körülmények közt nem használható tudományos pontok (⚛) gyűjtésére. A tudományos mérést a felugró menüben az Log Pressure Data melletti gombra klikkelve lehet elvégezni. A méréskor a szokásos Reset Experiment (Kísérlet törlése), Keep Data (Adatok megőrzése), és a Transmit Data (Adatok Átsugárzása) lehetőségekből választhatunk.

Termék leírása

Egy eszköz a légköri nyomás mérésére. A műszer levegővel való érintkezése a garancia elvesztését vonja maga után!


Lásd még

Barométer a Wikipédián