Probodobodyne OKTO2/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Probodobodyne OKTO2
Az alkatrész képe
Vezérlőegység által
Probodobodyne Inc

Méret 0,625m
Költség (teljes) 1 480,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,04 t
Légellen­állás 0.15-0.2
Max. Höm. 1200 K
Volume  ?
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Advanced unmanned tech.png Unmanned Tech
Nyitóár 7 500 Funds
Mivel a verzió 0.19
Alkatrész­fajta probeCoreOcto2_v2.cfg
Vezérlőegység
Bólintó nyomaték 0 kN·m
Fordító nyomaték 0 kN·m
Csűrő nyomaték 0 kN·m
Nyomaték­képzés áram­szükséglete
0,000
s·kN·m
Áramfelvétel 1,80 ⚡/perc
Elektomos kapacitás 5.0 
SAS szint 2
KerbNet
Field of View (min) 13 °
(max) 72 °
Detection 18 %
Enhancable Nem
Modes Biome
Terrain

A Probodobodyne OCTO2 egy rövidített nyolcszögletű vezérlőegység, amely elektromossággal működik.

Felhasználás

Általában a rakéta tetejére helyezik, rövid kialakítása miatt, mint szondamag nem igen lehet a szonda központi eleme. A Probodobodyne OCTO2 megfelelő árammal való ellátás esetén teljes értékű vezérlőegységként működik. Az OCTO2 a legkisebb tömegű a szondamagok közt. A Probodobodyne OCTO2 apró méretű illesztőpontokkal rendelkezik a tetején és az alján. Ez lényegében Probodobodyne OKTO-nak egy rövidebb változata, ugyanúgy működik, csak sokkal annál sokkal kevesebb helyet kínál az alkatrészek illesztéséhez.

Ez az egyetlen vezérlőegység, amelynek a reakciós kerekei mindössze 0,03 egységnyi áramot vesz fel másodperc x kNm-enként. Ez duplája a célirányú egységek áramigényének (0,015 egység/(s·kN·m)) és háromszorosa a többi vezérlőegységnek (0,1 egység/(s·kN·m)).

A szondamag mindössze 5 egységnyi elektromos töltést képes tárolni, és ahogy minden tárolóképességgel rendelkező alkatrésznek, a műhelyekben ennek is beállítható a tárolt erőforrás mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható. Minden esetben, különösen ha a szondamagot tartalékra állítjuk, gondoskodjunk róla, hogy az általa vezérelt űreszköz rendelkezzen megfelelő telepekkel, valamint természetesen áramfejlesztő egységekkel.

Termék leírása

Az OKTO laposabb változata, az OKTO2 egész bizonyosan nem akkor fogant meg mikor az egyik mérnök ráült egy hétköznapi OKTO-ra.