RC-001S Remote Guidance Unit/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
RC-001S Remote Guidance Unit
Az alkatrész képe
Vezérlőegység által
STEADLER Engineering Corps

Méret 1,25m
Költség (teljes) 2 250,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,10 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 9 m/s
Kutatás Unmanned tech.png Advanced Unmanned Tech
Nyitóár 17 800 Funds
Mivel a verzió 0.20
Alkatrész­fajta probeStackSmall.cfg
Vezérlőegység
Bólintó nyomaték 0.5 kN·m
Fordító nyomaték 0.5 kN·m
Csűrő nyomaték 0.5 kN·m
Nyomaték­képzés áram­szükséglete
0,060
s·kN·m
Áramfelvétel 3,00 ⚡/perc
Elektomos kapacitás 15.0 
SAS szint 3
KerbNet
Field of View (min) 9 °
(max) 81 °
Detection 24 %
Enhancable Nem
Modes Biome
Terrain

Az RC-001S Távvezérelt Egység [RC-001S Remote Guidance Unit] egy olyan vezérlőegység, amely kifejezetten a kerbálok nélkül irányítandó kicsi átmérőjű rakétákhoz való.

Felhasználás

Arra tervezték, hogy bárhol elhelyezhető legyen a rakétatörzsben. Az RC-001S Távvezérelt Egység - amíg áramot kap - tejes mértékben ellátja a vezérlőegység feladatát, és reakciós kerékként is közreműködik. Az áramfelvétele kétszerese a megszokott szondákhoz tervezett egységekének, de a nagyobb RC-L01 Távvezérelt Egységgel egyetemben ez háromszorta több energia tárolására képes, így ezek az egységek mintegy négy perccel tovább bírják a belső tárolóikkal.

A távvezérelt egység 30 egységnyi elektromos töltést képes tárolni, és ahogy minden tárolóképességgel rendelkező alkatrésznek, a műhelyekben ennek is beállítható a tárolt erőforrás mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható. Minden esetben, különösen ha a távvezérelt egység belső energiatárolóját tartalékra állítjuk, gondoskodjunk róla, hogy az általa vezérelt űrhajó rendelkezzen megfelelő telepekkel, valamint természetesen áramfejlesztő egységekkel.

Termék leírása

A H.R. részleg parancsára fejlesztették mindenütt, a távvezérelt egység nem pusztán csak irányítani képes a rakétát, hanem reakciós kerekekkel is fel van szerelve, és teljesen hipo-allergén.

STEADLER Engineering Corps