Ravenspear Mk1/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
A startra kész Ravenspear Mk1

A Ravenspear Mk1 egy raktári repülőgép, amely képes szuperszonikus (pletykák szerint hiperszonikusra is (Jebre hívatkozva)) repülésre. Két Turbojet Hajtóműje van és egy Basic Sugárhajtóműve a két Turbojet hajtómű közt. Csak két Kör Alakú Beömlőnyílása van, amely behatárolja az elérhető legnagyobb magasságot. A repülő létrája csak leszálláshoz használható, mivel a kacsaszárny éppen előtte van, és arra lépve le lehet lépni a repülőgépről - viszont akadályozza a létrán való felmászást.

Nincsenek előre beállított cselekvéscsoportok, de hasznos, ha beállítjuk, hogy a kétfajta hajtóművet kapcsolhatjuk a kapcsolókkal. Ezzel lehetséges hogy a szubszonikus Basic sugárhajtóművel induljunk el, és később váltsunk a Turbojet hajtóművekre. Minden hajtóművet a saját tartályából szerzi az üzemanyagot, a tartályok közt nincs áttáplálás.

A kinézete ellenére a Ravenspear Mk1 nem képes az űrrepülésre, ahogy az Aeris 4A.

Lehetséges javítások

A repülőgép jól működik, de néhány dologgal még jobbá tehető:

  • A kormánylapokat úgy állítsd be, hogy csak a vízszintes kormánylapok csűrjenek [roll], a kacsaszárnyak bólintsanak [pitch] és a faroksíkok fordítsanak [yaw].
  • Az MK1 fülkét és az illesztőt egy MK2 fülkére is cserélheted.
  • Tedd a hajtóműtípusokat külön cselekvéscsoportokkal kapcsolhatóvá!
  • A létrát tedd használhatóvá.

Leírása

Ez az első típus a Ravenspear sorozat gyors, nagy magassági repülésre tervezett repülőgépeinek. Az Mk1 három re hajtóművel van felszerelve.: Egy középen az alacsony magasságokban a leghatékonyabb, és a két nagy magasságra való 5km felett nyújtja a legjobb teljesítményt. A kacsaszárnyas elrendezés "jól repülhető, sőt" minősítik a kevés híres tesztpilóta, habár figyelmeztetnek, hogy felszálláskor lehetséges a farkát letörni, ha túl erőteljesen húzzuk fel az orrát. Bár megjegyzik, hogy „jó hogy több hajtóműve van, ha letöröd azt a középsőt”.

Squad

Galéria