CH-J3 Fly-By-Wire Avionics Hub/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
CH-J3 Fly-By-Wire Avionics Hub
Az alkatrész képe
Stabilitásnövelő rendszer által
C7 Aerospace Division
Költség (teljes) 5 200,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,08 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2400 K
Volume  ?
Ütésállóság 9 m/s
Kutatás Tech tree large control.png Specialized Control
Nyitóár 10 500 Funds
Mivel a verzió 0.15
Alkatrész­fajta avionicsNoseCone.cfg
SAS szint 3

A CH-J3 Fly-By-Wire Repülésvezérlő [CH-J3 Fly-By-Wire Avionics Hub] egy különálló is stabilitásnövelő (SAS) egység. Láthatóan egy átalakított repülőgéporrkúp, de természetesen jól működik a világűr vákuumában is.

Felhasználás

Egyszerűen az űrjárműre kell szerelni ezt a CH-J3 eszközt, és az egy jól-képzett, 3 csillagos pilóta képességeinek megfelelő stabilizálással fog rendelkezni. Az eszköz jó szolgál alacsony képességű szondamaggal ellátott szondákon is, de leginkább olyan legénységgel ellátott hajókon hasznosítható, ahol a kerbonauták közt nem található egyetlen pilóta képesítésű sem.

Termék leírása

El akartad valaha kápráztatni a társaidat azzal, hogy megmutatod nekik a kitűnő repülési képességeidet, de nem voltál kiképzet pilóta? A C7 Aerospace Fly-By-Wire Repülésvezérlő a megoldás! Ez az egység lehetővé teszi még a legkevésbé képzett legénység számára is hogy egy ászként repüljenek! FIGYELMEZTETÉS: Ez az egység nem működik önállóan. A garancia érvényét veszti, ha így teszel. FIGYELMEZTETÉS: Az egység nem tartalmaz belső giroszkópot vagy vezérlőrendszert (az irányításműködtető külön vásárolható meg). FIGYELMEZTETÉS: A garancia érvényét veszti, a C7 Aerospace Márkájú Hányózacskók helyes használata nélkül (külön vásárolható meg, jelenleg nincs raktáron).

C7 Aerospace Division