Stratus-V Cylindrified Monopropellant Tank/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Stratus-V Cylindrified Monopropellant Tank
Az alkatrész képe
Egykomponensű hajtóanyag tartályru=Бак монокомпонентного топлива által
Stratus Corporation

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 250,00 Funds
(üres) 190,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,23000 t
(üres) 0,03000 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Tech tree large control.png Specialized Control
Nyitóár 5 400 Funds
Mivel a verzió 0.21
Alkatrész­fajta RCSTankRadialLong.cfg
RCS hajtóanyag 50 Units of fuel

Az Stratus-V Hengeres Egykomponensű Hajtóanyag Tartály [Stratus-V Cylindrified Monopropellant Tank] a nagyobb felszínre szerelhető egykomponensű hajtóanyag tartály, amely egykomponensű hajtóanyagot biztosíthat az adott eszköz RCS fúvókái és O-10 hajtóművei számára. A felszínere helyezhető tartályok közül ez jóval több hajtóanyagot tárol mint a Stratus-V Lekerekített RCS Hajtóanyagtartály.

Felhasználás

A megszokott törzsbe illeszthető tartályokkal ellentétben a Stratus-V tartályok a hajó felszínén bárhol elhelyezhetőek, viszont nagy hátrányuk, hogy viszonylag rossz a hasznos/üres tömegarányuk, habár ennek a kisebb testvérével ellentétben egész elviselhető a tömegaránya.

Mint minden hajtóanyagtartálynak, a műhelyekben ezeknek is beállítható a tárolt hajtóanyag mennyisége, illetve a felhasználható-tartalék állapota. Ez utóbbi természetesen a küldetések közben is megváltoztatható.

Termék leírása

Több évnyi fejlesztés és kutatás után, a Stratus vállalat egy forradalmi újítást fejlesztett ki a Stratus-V hajtóanyagtartályok vonalán. Ez a tartály mérsékelt ellátmányt biztosít az RCS fúvókák szára.